Ki a kedvenc karaktered a Trónok harcában?
Figyelt kérdés
(Azt is írd le, hogy a sorozatot nézed, vagy a könyvet olvasod, és hogy hol tartasz)2014. febr. 28. 18:18
1/8 anonim válasza:
Havas Jon a kedvencem.
A sorozatot 1-2-3 évadot végig néztem. Várom a 4-dik évadot..
A könyvet most olvasom, de még az elején tartok.
2/8 anonim válasza:
Olvastam a könyveket. Nézem a sorozatot.
Ha csak egyet kell mondani, akkor főszereplők közül Jon Snow. Mellékszereplők közül a Véreb.
3/8 anonim válasza:
Tyrion Lannister sorozatot nézem. Egyenlőre 2évad végén járok, direkt úgy nézem hogy eltartson a maradék egy évad a 3ik évad indulásáig.
4/8 anonim válasza:
Elolvastam minden könyvet, a sorozatba néha belenézek (ha van jelenet, amit szeretnék látni). Kedvenceim: Sansa, Bran, Jaime, Theon, Cersei.
5/8 anonim válasza:
A sorozatot, az eddigieket láttam, a könyveket olvastam, illetve most tartok az 5. könyv felénél.
Tyrion, Arya, Sansa, Véreb a kedvenceim.
8/8 anonim válasza:
Jaqen H'ghar. azóta is várom, hogy újra felbukkanjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!