Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesznek a Doctor Whoban más...

Lesznek a Doctor Whoban más timelordok?

Figyelt kérdés

Most, hogy a Doktor megmentette a Gallifreyt, lesznek újra mások is onnan?

Susan Foreman, Romana, timelord tanács... Ők mind logikusan regenerálódhatnának tehát nem baj ha az eredti színész közben már rég nincs a képben.

Különösen Susan, akinek a neve eredtileg rózsát jelent...ekkora ziccert kihagyni?

Szerintetek lesznek?

2014. márc. 12. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem lesznek, már volt is egyébként a Mester. Innentól nyilván arra fog koncentrálódni a dolog, hogy megkeresse a Gallifrey-t, bár ez sokban múlik a Capaldi féle doki személyiségén, a 11. biztos megkeresné.

Egyébként én néztem el valamit, vagy Rose tyler neve jelenti a rózsát? :D Ő meg biztos nem jön már vissza.

2014. márc. 12. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért ne térhetne Rose vissza?
2014. márc. 12. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
*Susannak is rózsát jelent az időlord neve.
2014. márc. 12. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak gondolom, hogy Billie Piper már nem fog visszatérni, Rose visszatérését már eljátszották, meg aztán az 50.-ben is. Bár ki tudja.

Ezt nem tudtam, elnézést akkor :)

2014. márc. 12. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Eddig is voltak: a Mester a 3-4. évadban, Rassilon+Nagytanács a 4.-ben, Haditanács+egy csomó random menekülő időúr az évfordulós részben, Jennyről meg Melodyról* nem is beszélve. Persze nem hozták vissza őket annyiszor, mint a dalekokat, de persze logikus, hogy nem feledkeznek meg róluk ezután sem, főleg, hogy elvileg a megmentésükről fog szólni most a sorozat. Egyébként lassan esedékes lesz a Valeyard feltűnése, és majd Rassilonnal is le kell számolnia a Doktornak, ha megtalálja a bolygót. Meg a Mestert is tuti látjuk még :)
2014. jún. 20. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!