Titeket nem zavar, hogy a kereskedelmi tévék gátlástalanul agyoncenzúrázzák és -vágják a filmeket? Engem rohadtul idegesít.
Figyelt kérdés
Megnéztem mindkét Sherlock Holmes-filmet, és mindkettőben percnyi monológok és kulcsjelenetek vannak kivágva. Kvázi érthetetlenné válik a film. Mitől félnek ennyire?2014. márc. 25. 21:51
1/8 Tengor válasza:
A legkevésbé sem zavar, mert nem nézem őket.
2/8 anonim válasza:
TV - 1998óta nem használom azt a bútort.
3/8 anonim válasza:
Az hagyján, de még a verekedős jelenetekből is képesek kivágni 1-1 pofont, vagy bármit. Nézed a filmet, ott állnak egymással szemben, a következő pillanatban meg az egyik már a földön fekszik és szenved, nevetséges az egész. A kiherélt, trágárságoktól megfosztott, szinkronnak csúfolt okádékról meg már ne is beszéljünk. Én sem nézem már ezeket az undorító kanálisokat, ha érdekel egy film, letöltöm és megnézem úgy, ahogy a készítők megcsinálták, és ennyi. Többek között ezért is ilyen népszerűek nálunk a torrent oldalak, mert tévében már nem lehet olyan filmet megnézni, ami nincs szétbarmolva. Ha ez ellen is fellépnének a nagy filmstúdiók, talán kevesebb lenne az illegális letöltés is, ami úgy szúrja a szemüket.
4/8 anonim válasza:
A médiatörvény szabályozza hogy milyen tartalom és melyik idősávban jelenhet meg. Ennek megfelelve vágják ki az erőszakos tartalmat, különben a főműsoridőből ki kell venni az adást, akkor viszont kevesen nézik, kevesebb a reklámbevétel is.
Ez nem önkényes folyamat, kötelező. Ha egy délutáni sávban ismétlik a műsort, még több anyagot vágnak ki mert azt még szélesebb körben és még fiatalabbak láthatják.
A lényeget elmondták: nem való ma már a tévés filmek vagy sorozatok nézése, mert nem élvezhető.
5/8 anonim válasza:
Nem, inkább nem nézem sz undorító reklámokkal telib@ szott filmeket a tv be amit még meg is vagdosnak plusz még a szinkron is olyan, hogy kb. vicc.
6/8 anonim válasza:
Engem is piszokul idegesít.Kiherélik a filmeket ezért azok nem hatnak úgy ahogy a készítők akarták,így leadni őket.... hát ennek szerintem semmi értelme.Harmadik nagyon jól mondja:a Szállító nevezetű sorozatban is volt egy sima bunyó /nem ölte meg,nem lőtte keresztül,nem tekert menetet a nyakába/azt is úgy megvágták hogy néhány lendülő kéz ill. láb után a vesztes minden átmenet nélkül egyszer csak már a padlón feküdt.Vagy ha valakit lelőnek azt sem mutatják,/csak a lövés hangja aztán ürge a földön/de akkor hová lesz a drámai hatás?
7/8 anonim válasza:
Köszönjük az őszinte válaszokra adott negatív értékelést. :)
8/8 anonim válasza:
Hatodik vagyok,én speciel nem pontoztam le senkit,de ha jobban belegondolunk arra a kérdésre hogy zavar-e téged a tévés cenzúra,nem válasz az hogy én nem nézek tévét így aztán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!