Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » ICarly, V mint Viktória vagy...

ICarly, V mint Viktória vagy Violetta? Ti melyiket nézitek és miért?

Figyelt kérdés

2014. márc. 20. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
V mint Viktória :)))
2014. aug. 5. 21:38
 12/18 anonim ***** válasza:
iCarly :)
2014. aug. 7. 09:35
 13/18 buborékosvíz ***** válasza:

Sorrend: iCarly és V mint viktória egy helyen, én imádom mind2t. Viszont a Violetta egy akkora szar!

Ráadásul a zenék is mindig ugyan azok, és tök uncsi ez az egész, meg túl csöpögős!!! Ez csak az én véleményem, és ne sértődjön meg senki, bár szerintem igaz!

2014. aug. 31. 17:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Én a V, mint Viktóriát nézem és nagyon tetszik.Azért mert egyszerűen szuper.Szerintem maga a történet nagyon klassz és van benne sok vicces rész.És a főszereplő karaktere is boldog.Nem úgy mint a Violettában, ahol nem tud választani két fiú között.

A Violetta szerintem nem jó.Olyan idegesítő.

És ezzel senkit nem szeretnék megbántani.Először nekem is tetszett.

2014. nov. 28. 18:10
 15/18 anonim válasza:
Az iCarly-t és a V,mint Viktóriát imádom de a Violettát csak régebben szerettem , mostmár útálom! Rájöttem hogy semmi másról nem szól csak arról hogy szerelem. És semmilyen vicc nincs benne meg a zenéi sem olyan jók...
2015. aug. 11. 10:28
 16/18 anonim válasza:
én v,mint viktória és violetta
2017. márc. 19. 20:16
 17/18 anonim ***** válasza:

egyértelmű, hogy VIOLETTA!!:D

és a miértre fura válasz...mert a karaktere az én személyiségemet tükrözi, ami nemcsak belsőleg nyilvánul meg.. mondjuk sokan mondták már rám, hogy hasonlítok rá külsőleg, azért kezdtem el nézni:D

2017. márc. 20. 15:57
 18/18 anonim válasza:
Én régebben néztem a Violettát de most V mint Viktória és ICarly mind a kettőt imádom
2017. ápr. 19. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!