2/17 anonim válasza:
én is azt hittem hogy Andrés. de a többi részből nekem úgy esett le hogy Brodway :O de ez nem biztos :D
3/17 A kérdező kommentje:
igen igen énis ezen gondolkoztam de inkább Andrés mind Broadway
2014. márc. 20. 16:13
4/17 A kérdező kommentje:
mert Andrést csicskáztatja a Ludmilla elleni "támadásokért" jóvátételért és akkor gondolom neki kell mindent beköpni Gregorionak
2014. márc. 20. 18:35
5/17 anonim válasza:
De amikor Francesca szülinapi bulija, volt, akkor ott volt Andrés (majomnak öltözve, elég emlékezetes), és Maxi hallotta, hogy Gregorio személyesen beszélt valakivel, nem telefonon. Úgyhogy nem lehet Andrés.
6/17 A kérdező kommentje:
Igen ugen ezért én sem vaok benne biztos de mind1 majd egyszer úgyis kiderül
2014. márc. 21. 21:46
7/17 A kérdező kommentje:
Vagy akkor meg nézem azt a jelenetet ujra és akk aki nincs az is lehet
2014. márc. 21. 21:48
8/17 A kérdező kommentje:
mármint aki nincs ott
2014. márc. 22. 07:56
9/17 anonim válasza:
igen szerintem is azért Andres nem lehet .. az igaz hogy pár dolgot meg kell csinálnia Gregorionak de szerintem nem ő az.. én előre néztem pár részt Spanyolul és nekem úgy jött le hogy Brodway .. de nem biztos. :D meg emlékeztek amikor még Angie meg Beto beszéltek Gregoriorol és utána kiakartak menni az ajtón és ott volt Andrés meg Brodway . és amit beszéltek Gregorio meg tudta :D
10/17 A kérdező kommentje:
de lehet hogy néha egyik néha másik bár attól hogy Gregorio hívta meg a stúdióba Brodway én nem nézném ki belőle hogy áruló lenne... de nem tudom majd kiderül egyszer úgyis :D
2014. márc. 22. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!