Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit eszik mindenki ezen a...

Mit eszik mindenki ezen a Violetta dolgon?

Figyelt kérdés
Még sosem láttam belőle egy részt sem,de néhány osztálytársam nagyon imádja,de fogalmam sincs,hogy miért. Képek alapján egy furi tucatsorozatnak tűnik,a szereplők agyon vannak sminkelve,és próbálnak jól kinézni,de nem megy nekik. Meg állítólag arról szól,hogy van egy főszereplő csaj,aki kihasznál két pasit... Szóval,akkor minek szeretik ennyien? Tényleg ilyen rossz ez a sorozat?

2014. márc. 20. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Szerinten nem olyan nagy szám,néha szoktam nézni azért:)
2014. márc. 20. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Violetta egy finom jégkrém márka volt régen. Nem?
2014. márc. 20. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Nemrég volt itt egy ilyen kérdés, amiben véleményt kérdeztek róla, asszem egybehangzóan nem tetszésüket fejezték ki a válaszolók; én még nem láttam belőle részeket.
2014. márc. 20. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
39%

A Violetta a legjobb sorozat amivel eddig találkoztam!

A szereplők remekül játszanak és jól néznek ki!

Violetta pedig egyszerűen káprázatos hanggal rendelkezik!

És nem használ ki két pasit!

A sorozat pedig remek!

2014. márc. 23. 19:15
 5/8 Tonari ***** válasza:
100%

Hát én sem tudom :P

A történetet le lehetne kb max 2 órában játszani...

Az első rész még jó volt meg minden de már teljesen eltolják...

Viu szenvedik vagy 100 uncsi részen át, am tulajdonképen semmi mondanivalója... (sztem)

Saját vélemény!!!

Bár érdekes h sok ember is ugyan így van ezzel ...

Bár mindenki maga dönti el h mit néz én akk is szívesebban nézek animét! :P

2014. márc. 26. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem, nálunk is többen szeretik, és vannak akik nem szeretik de engem nem érdekel, hogy ki mit mond mert mindenki azt néz amit csak szeretne.
2014. ápr. 5. 23:32
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Előző válaszoló vagyok.

Egyébként a sztori nem arról szól hogy a főszereplő kihasznál két pasit, hanem arról, hogy a főszereplő lány anyukája meghal egy ( ha jól emlékszem) színpadi baleset miatt, ezért nem akarja Violetta apukája, hogy Violetta anyukája nyomdokaiba lépjen. A lényeg az, hogy Violetta titokban beíratkozik a Studio21-be ahol először még csak zongoraórákat vesz, amiről apukája is tud de aztán beíratkozik az egész Studioba. És még nagyon sok dolog van benne de gondolom a kérdezőt nem az érdekli, hogy miről szól, hanem hogy miért szeretik. Hát szerintem nem rossz sorozat.

2014. ápr. 5. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez Violetta hülyeségnek semmi értelme.........A történet mondhatni tűrhető és nem tagadom a számok kifejezettem tetszettek de amit nem birok az egészben az maga a főszereplő (Aki úgy nézz mint egy anorexiás) először is mindenért csak nyavalyog hogy neki milyen szar az élete ahhoz képest az apja hót gazdag szóval mindent megkaphat,két pasival kavar egyszerre de állítólag szereti Leont (de közben persze Thomast is )-.- És csak azért tűnik ott az mellékszereplő gárda közt a legokosabbnak mert a többit hülyének tüntetik fel pedig vannak nála sokkal jobb szereplők is akik egy kis értelmet is vinnének az egész sorozatba bele.De inkább azt kell nézni az embereknek hogy Violettácska vagy 70 részen keresztül csak rinyál V.V -.- Ez az én véleményem V.V
2014. máj. 31. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!