Miért van két szinkronja a LOST-nak?
Figyelt kérdés
Felfigyeltem rá, hogy a TV-s és DVD-s/Blu Ray lemezes változat kicsit eltér egymástól, pár szóban, és néhány mellékszereplőnek is más a hangja. Egyáltalán mi szükség van erre?2014. márc. 16. 19:22
1/3 anonim válasza:
Két ötletem van:
1) a tv-adás vágott volt, míg a DVD kivételesen tartalmazza azokat a másodperceket amiket nem adtak le.
2) a tv-s kópia megrontgálódott, emiatt kellett egy utólagos reszinkron.
Megjegyzem én a DVD-változatban nem vettem észre semmi eltérést a tv-változathoz képest.
2/3 A kérdező kommentje:
2014. márc. 17. 19:51
3/3 anonim válasza:
Én is megvettem nem olcsó pénzért eredetiben, és nekem is nagyon szúrja a szemem, azaz a fülem. Nálam is a harmadik évadnál tűnt fel nagyon, főleg Mikhail hangjánál.
Azt nem tudod, csak a harmadik évad ilyen elkúrt? Az első azt hiszem, rendben volt, talán még a második-negyedikhez van új, gagyi csinálva. A negyedik évadnál tuti, mert ott a nyolcak interjújánál szinkronnal van fenn a Boone-ról kitalált mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!