Az Amerikai horror sztori után melyik sorozatot nézzem? Kinéztem párat! Segíts? (14L)
Nagyon megetetszett az American Horror story ugyhogy további misztikus sorozatok után nézek! Nem konkrét horror de nem is az Edrward Cullenes vámpírok....attól inkább teljesen más. Érintsen megm féljek de ne fossam össze magam! Kinéztem párat:
Lost- eltűntek
Bates Motel
Park sugárút 666- (666 park avenue)
Vándor cirkusz- carneval
Szóval egyiket se kezdtem el de aki látta valamelyiket az írjon kritikát légyszi! Köszi 14L
ezeket tudnám ajánlani:
Helix, Sleepy Hollow, Grimm, Falling Skies, The Walking Dead
A Carneval rettenetesen jó, ne hagyd ki!
A 666PA is nagy kedvencem volt, jók a szereplők, és érdekesek a háttérben a titkok és a kavarások. Kicsit olyan "túlvilági szappanopera" jellege is van néha, mert megy a drámázás ezerrel, de nagyon szórakoztató. Még úgy is, hogy a vége egy leheletnyit csalódást okozott, de az összkép teljesen jó.
Én a Bates Motelt kezdtem el hamarabb nézni.
Most az amerikai horror sztrorit nézem.
Most nézem,hogy a Bates Motelben az anya(Vera Farmiga)
a valóságban az anyja az Amerikai Horror Sztoriban a lánynak,Violette-nek(Taissa Farmiga).Tényleg hasonlít az arcuk is:)
Tudom,utólag megnéztem.
Csak van köztük 21 év,azt hittem anya-lány:)
7en vannak testvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!