Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Amerikai horror sztori...

Az Amerikai horror sztori után melyik sorozatot nézzem? Kinéztem párat! Segíts? (14L)

Figyelt kérdés

Nagyon megetetszett az American Horror story ugyhogy további misztikus sorozatok után nézek! Nem konkrét horror de nem is az Edrward Cullenes vámpírok....attól inkább teljesen más. Érintsen megm féljek de ne fossam össze magam! Kinéztem párat:

Lost- eltűntek

Bates Motel

Park sugárút 666- (666 park avenue)

Vándor cirkusz- carneval

Szóval egyiket se kezdtem el de aki látta valamelyiket az írjon kritikát légyszi! Köszi 14L

2014. febr. 17. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A Lost egy nagyon jó sorozat, de én nem néztem végig, mert könnyen bele lehet zavarodni a visszaemlékezések nem átláthatóak, kicsit össze van csapva.
2014. szept. 11. 14:31
 12/12 anonim ***** válasza:

A Lost igenis jó sorozat, csak nem felületesen kell nézni :) Azokból, amit mondtak...hááát a Grimm, meg az ehhez hasonló dolgokat én speciel azért nem szeretem, mert nincs története. Ilyen 20:80%-ban mozog a sorozat. 20% történet, és 80% az, ami minden részben előfordul:

meg akarják ölni a főhőst, de természetesen nem fogják megölni, mert úgy is ő győz

Lásd kapásból 2: Grimm, Odaát

Egy idő után unalmassá válik az állandó monotonitás.

2014. szept. 13. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!