Clark Kent hova rakja a civil ruháját arra az időre, amíg át van öltözve a Superman göncbe?
Valamivel ki kell tömni a gatyát ;) :D
Amúgy én ezt úgy tudom elképzelni, hogy ugye látjuk, ahogy széthúzza a nyakkendőjét stb, de szerintem ezután eltép a ruháját elhajítja vagy bedobja egy kukába, megmenti a világot/Metropolist/Loist, hazarepül, felvesz egy ruhát és 2 pillanat alatt vissza is ér.
Szerintem ezt egy laza 20 másodperc alatt megtudja valósítani :D
És az mennyire reális, hogy egy ember repülni tud? Meg nem árt neki a golyó? Meg semmi sem?
Vazze, ez egy mese, nincs köze a realitáshoz!
Ilyeneken ne gondolkozz, mert akkor bármi apróságon rágódni fogsz, ami nem lényeges.
Pl hogy lehet, hogy az esetek 90%-ban, amikor egy golyóálló/nagyon ellenálló szuperhős verekszik, lövik, ütik (mindent csinálnak velük), a ruhájuknak nem esik baja? Hisz az csak sima ruha és az esetek többségében ezzel sem foglalkoznak a készítők. Ahogy azzal sem, hogy hogyan öltözik át/vissza a szuperhős. Nem lényeges a sztori szempontjából. Legfeljebb egy poént lehet rá írni, hogy nem találja vagy akármi... Mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!