Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Superman és Batman végül is...

Superman és Batman végül is miért harcolnak egymással?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy Dc comic fan, de ha jól tudom, mindketten a jó oldalt erősítik, mégis akárhányszor beléjük botlok, mindig durcik egymásra, és harcolnak. Zárójelben megjegyezve ( Nem tudom batman mire számít, mi lesz a vége a harcnak.. egyik egy majdnem isten... másik "csak" egy ember.)

2014. márc. 4. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindegyik jó, ez igaz. De más az értékszemlélete, a látásmódja, az ideológiájuk.

Batman a bunkó realista, aki mindig rosszat látja az emberben, míg Superman ennek épp az ellentettje.

Meg nem utolsó sorban ők ketten az egyik legkedveltebb/ismertebb karakterei a DC-nek. Ráadásul mint mondtad az egyik isten, a másik egy ember.

2014. márc. 6. 00:35
 2/8 anonim ***** válasza:
mindenki kíváncsi volt, hogy a DC két fő karaktere, hogy muzsikálna egymás ellen így megcsinálták ezt amúgy superman sem legyőzhetetlen amúgy elvileg annyi a sztori lényege, hogy superman bekattan és batman megállítja. De van esélye Batman-nek kriptonit például vagy bizonyos sugárzások is ártanak supermannek
2014. márc. 6. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Képregények szerint csak a kriptonit a gyengéje, csak a filmekben bővítették ki ezt bizonyos sugárzásokra is. (Ha jól tudom.)
2014. márc. 6. 22:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Superman túlkapó önbíráskodásnak tartja azt, amit Batman csinál. Elvégre az utóbbi által elkapott bűnözők nem mindig maradnak élve.
2014. márc. 8. 20:22
 5/8 anonim válasza:

de nem mindig harcolnak sokszor egy oldalon állnak es jóban vannak.

nekem nagyon tetszett a batman vs superman public enemies ajánlom nézd meg!

2014. máj. 6. 02:12
 6/8 JokerFan válasza:
Én még csak egy ilyen filmet láttam, az pedig a Batma: A sötét lovag visszatér 2 volt, ahol jól fel volt vezetve, ugyanis ott a kormány bízta meg Supermant, hogy likvidálja Batmant, mivel megszegett egy egyességet, amit a kormánnyal kötött. Ez a kontextus csak egy jó sztorival működik, máshogy sehogy sem. Mellesleg, azért van esélye Batmannek Szupifiú ellen, mert a mi Szipi-Szuper bűnüldözőnk, nem akarja megölni Batmant, és ezt a denevér ki is használja.
2014. okt. 24. 01:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem akarja, de ami még ennél is nagyobb aduásza az, hogy ők barátok. Batman Supermant boxzsáknak használná, és ő ezt hagyná. Egyértelmű, hogy ha igazán bekatanna, akkor még 3 tonna kriptonit sem segítene, hisz mit érnek vele,e ha mérföldekről képes szénné égetni a szemével.
2014. dec. 17. 00:23
 8/8 s.e.k válasza:
jaja ...persze ...de Hulk átmegy a DC-hez és mindenkit szarráaprít :D
2015. dec. 1. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!