1997-es Supermnan?
Figyelt kérdés
A neten találtam 1-2 információ morzsát (körülbelül csak ennyit, hogy van) egy 1997-ben készült superman filmről. Erről mit lehet tudni? Miért nem mutatták be? (vagy igen?)2014. febr. 8. 22:27
1/6 anonim válasza:
Lehet a rajzfilm lesz az.Abban az évben fogtak hozzá a rajzfilmhez.Vagy másik lehetőség az hogy abban az évben fejezték be a Lois és Clarkot.
3/6 anonim válasza:
Tim Burton rendezte volna, de el sem kezdték a forgatást:
4/6 anonim válasza:
Itt egy magyar nyelvű leírás is:
5/6 anonim válasza:
Megnéztem volna egy Burtonoset, biztos vagyok benne, hogy ütött volna. Na mindegy, ez már a múlt. Helyette lenyomják a torkunkon a CGI-t vagy csak nyáladzanak egyet a filmben.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót!
Kár, hogy nem lett belőle semmi, engem nagyon is érdekelt volna (mondjuk furcsa lett volna Superman kopaszon) :)
2014. febr. 9. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!