Star Wars vagy Harry Potter? Szerintetek melyik a jobb?
A Star Warsból csak az eredeti trilógia, meg talán még a Sithek boszúja ami jó. HP-ből nekem csak az első 3 tetszett úgy ahogy, de szerintem az eredeti SW trilógia mellett meg sem említhetőek! A HP könyvegből csak az 1. ólvastam, szerintem buta mód gyerekes, és nem eléggé részlet gazdag! Az SW univerzumával talán csak a LOTR univerzuma versenyezhet....
Még annyit hozzá tennék, hogy szerintem a HP filmekben Danielen, és Emmán kívűl (Ők se rosszak, csak közepesek) mindenki naonjól játszik.... Pl. Ralph Fiennes (Voldi) vagy Alan Rickman (Piti) szerintem Oscart is kaphattak vólna.... :)
11-es, Harry Potter és a Bölcsek Köve meglehet, hogy gyerekes, mert hogy Harry 11 éves, de ahogy halad előre a történetben egyre jobbak és komolyabbak a könyvek, pl a 4. rész ahol Harry 14 éves az már elég részletes könyv és egyáltalán nem gyerekes.
Sokszor olvastam a könyveket, de sem filmben sem könyvben nem fogott meg annyira a 1, 2. rész de azokat is elolvastam, mert úgy gondoltam így teljes nem rossz de túl rövid a két történet.
A 3. könyvet pedig sokáig el sem akartam olvasni,(ez volt olvastam el utoljára a részek közül) nekem nem tetszett filmben és úgy gondoltam hogy rossz lehet könyvben is, de kellemes csalódás volt. A 3. rész a könyvsorozat egyik legjobban megírt része, a filmből sok dolgot kihagynak és ez mindegy részre igaz. (A 6. részt sem szeretem filmben)
A 4. 5. 6. 7. rész pedig egyértelműen részlet gazdag, komoly könyvek, én különösen a 4.-et szeretem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!