Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Látta vki a Paranormális...

Látta vki a Paranormális Jelenségek c filmet?

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon durva? És valóban megtörténtek ezek az események, v ez is olyan "dokumentumfilm", mint az ideglelés?

Most szereztem meg, de nem tudom, h merjem-e megnézni :) Köszi

2009. dec. 12. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Én láttam, és igen, ez olyan mint az Ideglelés, tehát nem történtek meg valóban a dolgok, de minden úgy történik, hogy akár meg is történhetett volna.

Nekem az Ideglelés félelmetesebb volt, igaz, amikor azt néztem, akkor szerintem csak 14 éves voltam.

Egyébként ebben a filmben az éjszakai jelenetek csak a félelmetesek, abból pedig annyira sok nincsen és nem is olyan hosszúak.

A rossz benne az, hogy utána, amikor aludni mész, eszedbe jutnak a dolgok és mivel úgy van megcsinálva, mintha igaz történet lenne, nem bírod kiverni a fejedből, hogy mi van, ha tényleg megtörténhet ilyesmi.

Szóval összefoglalva, ha félős vagy és éjszakánként aludni akarsz, akkor inkább ne nézd meg :)

2009. dec. 13. 18:42
 2/3 anonim válasza:

Én láttam.Csak a legvégén paráztam be a csajtól.Amúgy ez nem történt meg.A texasi lánfűrészes is csak valós alapokon írodott,de fele ennyire sem volt "brutális" mint ahogy "történt"...Szóval az előttem válaszolónak igaza van,ne nézd meg ha este félsz a sötétben.. :)

13/L

2011. aug. 16. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:
A 4. része nem annyira durva! 1 hozzászóló az Ideglelés szerintem ennél sokkal durvább!!
2013. ápr. 20. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!