A south park 13x02 részében kicsoda valójában Mysterion?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 18:52
11/19 anonim válasza:
Utolsó! Ez a kép melyik részből van? kösz a választ.
12/19 anonim válasza:
megvan. a legfrissebb. nézem is :)
13/19 anonim válasza:
Közben kijött az új rész, 14x12-es epizód róla szól és kiderül, hogy Kenny a Mysterion!
14/19 anonim válasza:
hát kössz.....így előre........
15/19 anonim válasza:
Csak válaszoltam a kérdésre, akkor minek nézted meg a kérdést?
16/19 anonim válasza:
Kenny!!!! Ő a az összes közül! Ha egyszer végre felnőne, ő lenne a legjobb pasi. =)
17/19 anonim válasza:
Tudom hogy nem illik ide,de én egy icipicit csalódtam.Imádom Kennyt,komolyan,de én valahogy jobban örültem volna ha Craig az.Nem tudom miért,úgy érzem hogy nagyot dobott volna a latba.
Angol szóval kifejezve nagyon *Badass* lett volna.
Persze így is jó:)
18/19 LEON S KENNEDY válasza:
KENNY az 100000 % ő van mindig kapucniban amúgy meg mentol bogyót csak úgy belerakták
19/19 anonim válasza:
Szerintem már rajotettek mert már régi ez a kiiras de Mysterion Kenny. Már egy csomo reszt csináltak és ott megtudjuk hogy Kenny az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!