A south park 13x02 részében kicsoda valójában Mysterion?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 18:52
2/19 anonim válasza:
Előzö vagyok.
Szerintem Klyde ,de nem biztos.
3/19 anonim válasza:
Szerintem pont ez a lényege,mindenki várja hogy megtudja és mégsem.:))) Én sem tudtam eldönteni hogy kicsoda.
4/19 anonim válasza:
Hát ez benne a poén hogy ruha és haj nélkül mindegyik ugyanugy néz ki ezért olyan mintha leleplezték volna, de mégsem.
5/19 anonim válasza:
Clyde nincs az osztályban, úgyhogy ő.
6/19 anonim válasza:
M=Stan Marsh vagy Kenny McCormick... a petárdát Stan nagybátyja hozza be illegálisan+Mysterion Kyletól kér segítséget, aki Stan legjobb barátja...
7/19 anonim válasza:
Sztem a készítők sem nagyon döntötték el, csak kreáltak egy figurát.
8/19 elitestars válasza:
Kyle nem lehet, mert Mysterion hozzá fordult segítségért, és két helyen egyszerre nem lehet... A hangja alapján Clide.
Akik nem lehetnek: Jimmy, Timmy, Token, Butters, Cartman, Kyle, Tweek, és a csajok sem...
Max. még Kenny .
9/19 anonim válasza:
Az is benne van a pakliban hogy egy ismeretlen statiszta gyerek voltXD
10/19 anonim válasza:
Kenny sem lehet mert ő az a félig mentolos cukorka ember, mivel ő szegény és csak ő iszik vizet pl itt:
Szerintem Clyde az, mivel ő mindig is utálta Cartman-t és nem egy buta gyerek, tehát őt tudnám elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!