Szerintetek lesz folytatása a Jégvarázsnak?
Én az olvastam hogy lesz!:))
SŐT
Olyan olvastam,hogy FELKÉSZÜLNI(!!!!!!) Jack Frost is benne lesz!!!<3
Igen,én is imádom Jelsat <3 Annyira jó lenne ha összejönnének!:")))
Hogy lenne már benne Jack Frost? Istenem, használjátok már az eszeteket, emberek...
Ha más gyártótól származik a film, akkor hogy az istenbe lehetne benne?
A második részről szólva pedig szerintem igaza van egy előző válaszolónak, és nem kell, mert már minden szála el van varrva.
Ettől függetlenül nagy eséllyel lesz második része is, mert ha van egy film, ami sikeres, akkor (a filmkészítők szemével nézve) egyszerűen "muszáj" egy második részt csinálni, ami legtöbb esetben messzire elmarad az előző résztől..
#6-os vagyok.
#7.: csak láttam egy ilyen képet ( [link] ) de kb. negyed óráig tartott a hatása,azt is inkább bebeszéltem magamnak:S...
Most viszont találtam egy ilyen riportot,csak az a baj,hogy lassan megy az olvasása,mert kőkemény 2 hete tanulom csak az angolt xddd:D
Szóval...ömmm...ja...3 hét múlva jelentkezem :S:D
#6-os,#8-as vagyok.
#7.: hát az utolsó 3 sort elolvastam,és 'valószínűleg soha'... szóval ... DE OTT VAN A VALÓSZÍNŰLEG!!xdddddd:DDD
"Hogy lenne már benne Jack Frost? Istenem, használjátok már az eszeteket, emberek..."
Inkább te használd az eszedet!Tudod,hogy mennyire növelné a bevételt?Sokkal.Nagyon sokkal.Pl.:Én ismerek olyan "DreamWorks fanatikust" aki ha fizetnének neki sem nézne meg olyan animációs filmet aminek nincs köze a DreamWorkshöz.(persze ilyen Disney fanatikusba is van)No ők is vannak egy páran.A filmbe ott van Jack Frost,hopp megvan a kapcsolat,go a mozi.
+A fél világ odavan értük
Meg ugye akik imádták az első részt,azok így is-úgyis megnéznék
Miért ne lehetne megoldani?
1. Közös (Disney-DreamWorks)alkotás.
2. Disney megveszi (jó drágán) a karaktert.-ez valószínűbb
Szóval persze,hülyézd le a másikat;))
De amúgy szerintem is valószínűtlen,pár kitudja...:)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!