Milyen sorozatot ajánlotok a Dexter és Breaking Bad után?
Mostanában néztem meg mindkettőt, először a Dextert, nagyon megfogott, aztán nekiálltam a Breaking Bad-nek, amely szinte felülmúlta azt, főleg az utolsó részei.
Most viszont gondban vagyok, mivel túl magasra került a léc, így minden más sorozatot elé kétkedve ülök le. :D Elkezdtem a Criminal minds-ot, nem rossz, viszont én inkább olyan sorozatokat szeretek, ahol a részek összefüggő egységet alkotnak. Gondolkodtam még a Sopranos-on is, viszont engem annyira ez a maffiás téma nem vonz.
Mit ajánlotok, ami van legalább közel olyan jó mint a Breaking bad vagy Dexter? Kezdjek neki a Sopranosnak? mert eléggé dícséri mindenki. Esetleg még valami más?
Előre is köszönöm a válaszokat!
The Killing
A Dextert nem láttam, de a B.B. az egyik kedvencem. A True Detective és a The Killing pedig felzárkóztak mellé, nálam ez három a legjobb.
Szia,
#8-as vagyok. Hannibal jó választás volt, eszméletlen jó sorozat, főleg a 2.évad!! Amilyen vége volt, alig várom 3. évadot!
Ha Hannibalt befejezted és adhatok tanácsot neked /remélem nem bánod/ akkor utána kezdd el a The Killinget vagy a Sons of Anarchy-t!! Nálam 9.5/10 mind a kettő. Csak azért nem 10/10, mert az a BB. :)
Köszi! BB nálam is etalon, abból nem engedek, egyhamar nem fogja felülmúlni semmi (legalábbis nálam). Hannibalt nehezen szerettem meg, viszont mikor elkezdtek jobban foglalkozni a két főhőssel és kapcsolatukkal és hanyagolták a heti eseteket, nagyon megtetszett.
SoA-t is be fogom próbálni, már többen ajánlották is, meg sok helyen láttam hogy jó, adok neki egy esélyt, a The Killingnek úgyszint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!