10-es skálán hányra értékelnézek a Dexter című sorozatot?
Az első két évadra 10 pont, pedig tényleg nem szoktam szórni a 10 pontokat, csak úgy mint Puzsér. :D
De utána egy nagy lejtmenet az egész, vagyis ha összességében kell értékelni mind a 8 évadot, akkor 6-os.
Szerintem is volt egy kis lejtő, de most (én a legújabbakat nézem, a 8. évadból) vagyis már ezelőtt is néhány résszel újra szuper lett. Talán még jobb, mint az eleje. Szóval nálam egyértelműen 10 pontos, nagy kedvencem, egyszerűen tökéletes! Vagyis ha leszámítjuk azt, amit a főszereplő is nyilatkozott egyszer viccesen, hogy Dexternek valószínűleg szuper képességei lehetnek, mert mindig olyan könnyen bepakolja a hullákat a csomagtartóba, mindenhová bejut, mindig van nála elég hely a kocsiban a rengeteg fóliának stb. :)
De maga a személyiségprofilok felépítése nagyon jó, a legtöbb sorozatban nem ennyire valós és pontos. Szerintem nagyon jól meg vannak csinálva és fel van építve. Kiemelkedően izgalmas sorozat. Ami még számomra negatívum, hogy sokszor nevetségesek benne a belső szervek és a csontok, mert látszik, hogy nem igazi. De ez nem biztos, hogy mindenkit zavarna és sokan talán észre sem veszik.
Összegezve: én legszívesebben 11 pontot adnék :D és nagyon sajnálom, hogy ez lesz az utolsó évad (a nyolcadik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!