Milyen sorozatot ajánlotok a Dexter és Breaking Bad után?
Mostanában néztem meg mindkettőt, először a Dextert, nagyon megfogott, aztán nekiálltam a Breaking Bad-nek, amely szinte felülmúlta azt, főleg az utolsó részei.
Most viszont gondban vagyok, mivel túl magasra került a léc, így minden más sorozatot elé kétkedve ülök le. :D Elkezdtem a Criminal minds-ot, nem rossz, viszont én inkább olyan sorozatokat szeretek, ahol a részek összefüggő egységet alkotnak. Gondolkodtam még a Sopranos-on is, viszont engem annyira ez a maffiás téma nem vonz.
Mit ajánlotok, ami van legalább közel olyan jó mint a Breaking bad vagy Dexter? Kezdjek neki a Sopranosnak? mert eléggé dícséri mindenki. Esetleg még valami más?
Előre is köszönöm a válaszokat!
öhm..nekem is hasonló volt a problémám..
Nyugodt szível tudom ajánlani a Sherlock-ot
Egy próbát mindenképpen megér!
Sherlockot én is ajánlom!
Ha valami komolyabb de kalandosabbra vágysz ott a Doctor WHo?(2005) azt imádom! A most nem rég kezdődött Almost Human és a True Detective is iszonyat jó.
Krimik közül a Banshe és a Hannibal volt nagyon jó tavaly.
Sherlockot és Doctor Who-t én is!
Emellett még a Game of Thrones-t, kétkedve ültem le megnézni, de kellemesen meglepett.
Köszönöm szépen a válaszokat! Este megnéztem egy-egy részt a Sherlockból és a True Detective-ből, egyik jobb mint a másik, főleg az utóbbi nagyon bejött, kár hogy mindkettőből kevés epizód van évadonként, de talán ez így van jól.
Trónok harcából a legelső részt láttam, annyira nem fogott meg, de ez lehet azért, mert a fantasyt inkább csak játékokban szeretem :D , mindenesetre mégegy nekifutást tuti hogy megér.
Aki tud még jókat, írjon bátran!
Én ugyanígy voltam, amikor vége lett a BB-nek, vajon lesz még ennyire jó sorozat?? :)
November végén kezdtem el és most már lassan végzek a 5. évaddal: Sons of Anarchy. Zseniális. Majdnem hogy egy szintben már a Breaking Baddel.
True Detective-t én is nézem, nagyon jó.
Ajánlanám még: Hannibal, Banshee, The Killing, The Fall, Bates Motel, Orphan Black, Orange is The New Black, The Bridge
Ne dőlj be annak, ha egy adott téma ne vonz, én is így voltam a Sons of Anarchy-val, motoros bandás sorozat engem bizony nem érdekel. Most már azt bánom csak, miért nem előbb kezdtem el. :)
Ami még nálam tervben van, nem láttam még, de nagyon sok jót olvastam róluk: The Wire, The Shield
The Wire (legalábbis ha angol verzió és átmegy a gettó sajátos nyelvi ill. társadalmi különállása)
A Maffiózók (Sopranos) is könnyen bejöhet Neked, ugyan nem mindig van akció benne, de nagyon következetes, kerek kis történet egy számunkra teljesen ismeretlen világról ill. gondolkodásmódról.
Végül javasolnám, hogy a Trónok harcát ne dobd az elején, állati jó, és talán a legigényesebb (ruházat, díszletek, eszközök, állatok tekintetében stb.) sorozat, ami eddig készült.
Hasonló gondban vagyok én is.
Én egy olyan sorozatot ajánlok, amit még a BB előtt néztem, de nekem nagyon tetszett (csak az a baj, hogy egy évada van).
Persons Unknown
(Feliratos, nincs szinkronizálva, ha jól tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!