Szerintetek melyek a legjobb katonás/háborús/bérgyilkosos filmek? Melyeket ajánljátok?
Figyelt kérdés
Pl. a Piszkos 12, Sólyom végveszélyben, Sivatagi cápák, Leon...
Világháborús, sima háborús, Katonai akciók/hadműveletek...
Ja, a "Szállító, meg az ilyen nagyon modrn" típusú filmeket erősen hanyagoljuk.
Igaz történet, nem igaz, mindegy.
NO dokimentum.
Ha lehet, maradjunk a realitásnal.
Ami a szerelemről szól, az teljes mértékben nem érdekel.
Színes és szinkronizált, az év mindegy.
Kb. ezek alapján, ilyen követelmények mellett várom a filmeket.
Előre is Nagyon Köszönöm! :)
2014. febr. 8. 22:19
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) akkor 'innentől' maradjunk a lőfegyvereknél és a ~"középkori íj + nyíl + ló" témát hagyjuk. Egyébként ez szép!
2014. febr. 8. 23:20
3/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem nagyon tudom mindegyiket magyarul, de biztos rá lehet keresni.
Saving Private Ryan (1998)
Full Metal Jacket (1987)
The Thin Red Line (1998)
Apocalypse Now (1979)
4/9 Devecseri Tamás válasza:
A Nap könnyei (2003)
A túlélő (2014)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Nem baj, ha más nyelven van a címe (csak a Google Fordító birkózzon meg vele)
2014. febr. 9. 09:56
6/9 anonim válasza:
Nekem a személyes kedvenceim: A szakasz, Sztálingrád (1993), Mai Wei, Vaskereszt, Frontvonal (2011), Tank-Háborús fenevad, Ryan közlegény megmentése, Senkiföldje, Levelek Iwo Jimáról, Katonák voltunk. PORT.hu-n utánna tudsz nézni mindegyiknek, a Mai Wei-n kívül, az még elég friss.
7/9 anonim válasza:
Elnézést nem Frontvonal, hanem Harcvonal. Mivel koreai nem lesz magyar szinkronnal, csak magyar felirattal, angolul Front Line.
8/9 A kérdező kommentje:
Szép! :) Igyekszem megnézni mindet. Talán nem is ide tartozik, de vannak kedvenc "náci-németországos" filmeitek? Olyanokat is szeretném megnézni. Olyanokra gondolok, mint a Valkűr. Eddig csak ezt tudtam megnézni, ilyesmi témájú filmekre gondoltam.
2014. máj. 28. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!