Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kik ezek a Star Wars-ban?

Kik ezek a Star Wars-ban?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a Star Warsot de még mindig nem ismerek néhány szereplőt

Darth Nihilus , Darth Bane , Darth Revan , Darth Malak

Qordis, Kopecz és Kas'im , Darth Traya és Darth Sion. És még a felsorolt nevek közül hogy kinek milyen összekapcsolódása van másikkal, röviden tömören a történetük mitől erősek mitől lettek nagyok stb légyszives.

2014. jan. 29. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek nagy részét megtalálod a Knights of the Old Republic 1-2-ben.

2014. jan. 29. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Darth Sion Darth Nihilus tanítványa azt hiszem.Darth Revan-t azt tartják az egyik legerősebb sith-nek egyébként egy jedi volt.Darth Bane-től szármatik a kettő törvénye.
2014. jan. 29. 23:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Miért Revan a legerősebb? Ő nem Nihilus tanítványa volt? A Darth jelző kitől származik? Banet is miért tartották annyira erősnek és a többi?
2014. jan. 30. 00:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt túl hosszú lenne így elmesélni...
2014. jan. 30. 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Darth Revan nem Nihilus-nak a tanítvána,Nihilus tanítványa Visas Marr.Egyébként Revan tanítványa Darth Malak.
2014. jan. 30. 12:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Én szivesen elolvasom ha hosszú is lenne :D

Szóval Revan tanítványa Malak, azért is vannak annyit egy képen, de olyat is láttam hogy Revan és Nihilus összecsap

2014. jan. 30. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok, ha angolul nem értesz, akkor itt mindent megtalálsz magyarul:

[link]

2014. jan. 30. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!