Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars 6-ban Luke miért...

Star Wars 6-ban Luke miért dobja el a fénykardját a Halálcsillagon?

Figyelt kérdés

Amikor nem öli meg a fegyvertelen Vadert,akkor azt mondja "Én jedi vagyok,mint valaha apám is volt"

Ez oké,nem öli meg az apját,elteszi az rendben vande nem számít rá,hogy Sidius megtámadja? Az meg őrültség,hogy fegyvertelenül néz szembe egy sith nagyúrral.

2014. jan. 25. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert a valódi neve nem Luke volt, ő volt a Jani!

Egyébként tényleg túl magabiztos volt, de szerintem a villámokat nem tudta volna mind visszaszúrni, ahogy az III. részben Windu mester sem. Bár ott még fiatalabb volt az öreg.

2014. jan. 25. 17:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Hogy érted azt,hogy a valódi neve nem Luke volt?

Akkor hogy hívták

2014. jan. 25. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom azért hogy még véletlenül se tudja az apját megölni.
2014. jan. 25. 18:22
 4/7 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló:

Már nem azért de hogy tudja megölni az apját véletlenül?

2014. jan. 25. 18:24
 5/7 A kérdező kommentje:
1-es leesett,de abban igazad van,hogy nem tudta volna visszaverni teljesen és ez azért fontos szerintem mert így is kellett volna Vader/Anakin segítsége, csak nem rázta volna meg annyira Sidius
2014. jan. 25. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyilván nem komolyan írtam hogy "véletlenül", de nem akarta hogy kísértésbe essen ezért inkább eldobta, mert tudta, hogy úgy biztosan nem fogja megölni.
2014. jan. 25. 19:23
 7/7 Gyöngyössy Ádám válasza:
azért,mert nem akart Sithnek állni,és inkább vállalta a halált
2014. febr. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!