Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 12 éves unokahúgommal megnézhe...

12 éves unokahúgommal megnézhetem az American Horror Story című műsort?

Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekel, és őt is. Nagyon meg akarja velem nézni, én meg imádom őt, nem tudok neki nemet mondani. Egyenlőre azt mondtam, h még meggondolom". De m,ár nagyon nyaggat, és kikérném a véleményeteket.:) |amugy idén lesz 12.| és azt hallottam, nem olyan brutál a sorozat..

2014. jan. 27. 16:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Ha bírja a horrort (nem feltétlenül megijedésről van szó, csak ne legyenek rémálmai és ne féljen egyedül utána, stb.) akkor nézzétek.
2014. febr. 10. 21:41
 12/17 anonim válasza:
Emberfüggő, de én is 12 évesen kezdtem nézni:) és imádom:D
2014. máj. 24. 21:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül 18as, ha nem vallaná be, akkor is biztos, hogy nem igazán tudná feldolgozni a látottakat.
2014. máj. 24. 23:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Ördögűzés van a második évadban (na, az tényleg elég durva)és az első évadban is.

Én egyáltalán nem ajánlom neki. És te hány éves vagy?

2014. máj. 25. 15:35
 15/17 tate fan girl ***** válasza:
100%
Hááááát.... Figyelj attól függ mit mennyire bír. Én 11 évesen kezdtem el nézni és azóta ez a kedvenc sorozatom attól függ mennyire birja a szellemeket, gyilkolászást, közösülést stb..... Ha nem fél az ilyenektől és fel van világosítva akkor szerintem nem durva.
2014. jún. 18. 14:39
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem egyáltalán nem félelmetes a sorozat.

Egy felnőtt embernek.Gyereknek szerintem az lehet.

De alapvetően nem is az ijesztgetés a célja,a mondanivalót úgy sem érti még egy 12 éves gyerek.

2014. júl. 25. 05:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 14 leszek és nemrég kezdtem el nézni:)
2014. aug. 30. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!