Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 12 éves unokahúgommal megnézhe...

12 éves unokahúgommal megnézhetem az American Horror Story című műsort?

Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekel, és őt is. Nagyon meg akarja velem nézni, én meg imádom őt, nem tudok neki nemet mondani. Egyenlőre azt mondtam, h még meggondolom". De m,ár nagyon nyaggat, és kikérném a véleményeteket.:) |amugy idén lesz 12.| és azt hallottam, nem olyan brutál a sorozat..

2014. jan. 27. 16:48
1 2
 1/17 kínaimandarin ***** válasza:
Attól függ kinek mi a félelmetes. Szerintem 12 évesen nem kéne még ilyeneket nézni. Viszont, ha nagyon akarjátok nézni akkor a 3.évadot kezdjétek el (mivel ugye az évadok mind más sztorit mutatnak be),az a leglightosabb. Az első két évadban van pár durvább jelenet pl. üvegecskékben gyerek testrészek stb. szóval azt nem kéne még :D
2014. jan. 27. 17:40
 2/17 A kérdező kommentje:
hát, éppenséggel bírja a vért, beleket, és hasonlókat.. de a szellemek, ördögűzés, és ilyenektől néha meg tud ijedni:D Amúgy köszi:)
2014. jan. 27. 17:50
 3/17 A kérdező kommentje:
bocsánat, elírtam.. idén lesz 13 éves:D
2014. jan. 27. 17:51
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Nem való neki.

2014. jan. 27. 18:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem való neki. Egyáltalán.. Vér, basz*s, ijesztgetés. Oké hogy tényleg nagyon jó sorozat, én is imádom. De én 18 éves vagyok, nem 12... Szerintem ne nézd meg vele, max te egyedül. 18L
2014. jan. 27. 18:39
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen én x-aktákat néztem... látnátok mi lett belőlem! :D

Nem hiszem, hogy egy mai 12 évest bármivel zavarba lehetne hozni.

2014. jan. 27. 21:06
 7/17 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=hIdwvlXMrt0

Az x-akták más... ebben rengeteg szexualitás van.

2014. jan. 27. 21:30
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát, talán még a szexualitást is bírja. és esetleg, tudja valaki, hogy ilyen ördögűzésekhez hasonló van-e benne?:)
2014. jan. 28. 18:06
 9/17 anonim ***** válasza:
67%
Konkrétan szelleműzés, az első évad végén. :D Én 14 vagyok, de ez a sorozat a lételemem. Egyik évad sem "lightos", ahogy írta az egyik választ adó. A harmadikban bőven van horrorba illő jelenet: vérfertőzés (nem nagy mértékben), feldarabolás, máglyán való elégetés, stb... Ez az évad a boszorkányságra épül. Én nyugodt szívvel nézném meg vele, de kinek mi. :)
2014. jan. 28. 20:54
 10/17 anonim válasza:
Én nem ajánlom neki! :) Szerintem nem neki való
2014. febr. 2. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!