Tudtok ajánlani valamilyen sorozatot?
Figyelt kérdés
Igazából lényegtgelen milyen műfaj csak legyen olyan, hogy ha leülök elé onnan ne tudjak felállni és már az összes évada meglegyen, szóval befejezett sorozat. Köszi előre is!2014. jan. 27. 14:00
1/6 anonim válasza:
Hmmm, asszem a Breaking Bad befejezett sorozat már. A Sherlockot is nyugodtan elkezdheted nézni, 9 része an eddig és Karácsonyig nem is lesz új, szóval nem egy sietség :D
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
El Barco.(A Bárka) - 3 évada van
nagyon izgalmas,én nyáron reggeltől-estig ezt néztem szóval
csak ajánlani tudom.
4/6 A kérdező kommentje:
a bárkát ismerem, az lesz a következő amit nézni fogok a többit nem, de nálam egy sorozat 3-4 nap szóval a Sherlockot nem kezdem el :D
2014. jan. 27. 16:41
5/6 anonim válasza:
American Horror Story: ennek most meg a 3. évada, de mindegyik évad külön, lezárt sztori, az első kettőt nyugodtan megnézheted.
Szökés, Lost, Drót
De leginkább a Breaking Badet ajánlom, ezelől tuti nem állsz fel :)
6/6 anonim válasza:
egy rém rendes család - ez olyan 80-as évekbeli, de zseniális. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!