LotR. Mi lett velük?
Sziasztok:)
Na szóval...:D
Nem rég néztem meg a Gyűrűk ura 1-2-3-at (és a Hobbit 1-2-őt),na és azt nem értem,hogy akkor most mi lett Arwen-nel és Aragorn-al???Mármint Aragorn egyszer úgyis meghal,és akkor Arwen öngyilkos lesz?Vagy mi??Valaki légy szíves magyarázza el!:DDD
(Az élet túl rövid ahhoz,hogy megkeresd,hogy kell írni a neveket! -szóval lehet rosszul írtam:D)
köszi:)
és Legolas tényleg szerelmet vallott egyszer Arwennek,de az visszautasította!??
igen ott...:D
és na....na azért,hogy nem igaz...az nem is lenne szép,ha ráhajtana a barátja barátnőjére...:DD
köszönöm:)
Arwen és Aragorn több évtizedig (nem mondok pontos évet, mert nem emlékszem) éltek együtt tovább, egy fiúk és több lányuk született. Aztán Aragorn meghalt, és Arwen nem sokkal később követte őt. A tündék belehalhatnak a bánatba, megszakad a szívük. Egyébként Legolas Aragorn halála után hagyja el Középföldét, és Gimli is vele tart.
Nem vagyok nagy Tolkien szakértő, csak emlékszem, hogy valamelyik jegyzetben, függelékben olvastam erről. Megint át akartam ezt nézni, de az istennek sem találtam meg. Szóval ha valamiben kicsit is tévedek, akkor javítsatok ki.
A szerelmi dolog meg tényleg csak valami kitalált történetben lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!