Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hová tünt a modern talking?...

Hová tünt a modern talking? Mi lett velük?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Míg a Modern Talking Németországban mindvégig erőteljesen jelen volt, a világsikerű duó elhanyagolta külföldi rajongóit, és hazáján és Oroszországon kívül máshol nem is koncertezett, aminek aztán sok helyütt a lassú elfelejtődés lett a vége.

Dieter Bohlen és Thomas Anders aztán 2003-ban úgy döntött, befejezi pályafutását, és újra szólóban folytatják tovább.

forrás : wikipedia.hu

2011. máj. 18. 11:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Az idejük már rég lejárt. Retrónak jó volt a visszatérés, de az ő zenéjük nem azt a műfajt képviseli, ami annyira maradandó lenne. 1-2 dal előjön házibulikon, de ez a maximum. Meg is hallgatom a Cheri Cheri Lady-t... :)))
2011. máj. 18. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Dieter Bohlen évek óta bohóckodik (majdnem) minden hétvégén a "Deutschland sucht den Superstar"-ban (német megasztár) mint zsűritag
2011. máj. 18. 13:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Ér rajtuk nőttem fel és mai napig imádom öket(és a mostani18éves generációbol vagyok) nekem a brother loui meg a sexy sexy a kedvencem!!:) szerintem örök legendák!
2011. máj. 18. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Melyik évben születtél?
2011. máj. 18. 15:10
 6/9 A kérdező kommentje:
92ben,miért?
2011. máj. 18. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak érdekelt, mert írtad, hogy az ő zenéjükön nőttél fel. Kíváncsiság. :)
2011. máj. 18. 18:33
 8/9 anonim válasza:
100%
Thomas Anders még ma is fáradhatatlanul ontja magából a jó zenéket a rajongók örömére. Remélem, még sokáig így marad. Nekem Ő a kedvencem, a legjobb zenész és énekes széles e világon!
2011. dec. 8. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Tizenöt esztendős koromig hallgattam pop- és diszkózenét, úgyhogy a Modern Talking érdemi pályafutása még éppen belefért ebbe az időszakba (1973-as születésű vagyok). Aztán elragadott a rock, a blues meg a metal világa, és visszatekintve rendkívül nevetséges ès irritáló volt Bohlen színjátéka az elektromos gitárral, hiszen a duó muzsikája nyomokban sem tartalmazott gitárt.
szept. 7. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!