Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Sherlock...

Mi a véleményetek a Sherlock c. sorozatról?

Figyelt kérdés

2014. jan. 16. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó, ha BBC-sre gondolsz. Mondjuk a harmadik évadban inkább a poénra mentek,de ez csak egy saját vélemény. Azt sajnálom egy picit hogy egy évadban csak 3 rész van,mondjuk érthető mivel egy rész viszont 80-90 perc kb. de hát akkor is...:D És gondolom én vagyok az egyetlen aki Watsont jobban bírja...:D nagyon ajánlom mindenkinek!
2014. jan. 16. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Szakmailag egy profi sorozat minden szempontból. Igazi minőség. Személyesen az első két évadot nagyon imádtam, a kedvencem volt, odavoltam érte. De aztán nekem a várakozás nagyon betett, túl sok volt, től sok időm volt gondolkozni, túl sok volt a megszállott rajongókból. Olyan sokat gondolkoztam, hogy a végére teljese megutáltam a 2. évad befejezését, és a 3. évad egyáltalán nem enyhítette ezt. Bár voltam benne nagyon jó jelenetek, és vicces dolgok, de össszeségében egyáltalán nem nyűgözött le. Amúgy olvastam az eredeti könyveket mind, a kedvenceim.

És nem első, nem te vagy az egyetlen aki Watsont jobban bírja. Én is. Ez az egyik ok amiért annyira megharagudtam rájuk. Egyszerűen hülyét csinálnak belőle, a könyvben egyáltalán nem így jött le.

2014. jan. 16. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Én is nagyon szeretem. Szerintem alapvetően egy iszonyat jó minőségű sorozat, kiváló színészekkel, és nagyon tetszik, amilyen módon az eredeti szöveget mai környezetbe rakják át. A harmadik évadban már láttam viszont jeleket a... minőség romlására, de még mindig nagyon tetszik.
2014. jan. 16. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A harmadik évad nekem se tetszett annyira..nem fogható az első kettőhöz, remélem a negyedik kárpótol :)
2014. jan. 17. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Legjobban összerakott sorozat amit valaha láttam a szöveg, a képernyőn, a szoba a mezőn, az átmenetek, a zenéje, ahogy bele látunk abba hogy Sherlock hogyan gondolkodik, és minden részlet amivel utalnak a könyvre (pl.: John blogján az 1895). Nagyon vicces, de bonyolult is nem csak valami pongyola össze tákolt történet hanem rendes rejtélyek vannak benne. Az h csak 3 rész van az tényleg kár. Nekem tetszett a 3. évad.
2014. jan. 18. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy minőségi, jól kidolgozott sorozat. Ritkán látni olyan sorozatot, ami nincs teli klisékkel és nem ül le 2-3 évad után egyre jobban a színvonal. Szerintem simán az első évad a legjobb, de a többi is hozza azt amit hoznia kell.
2014. jan. 24. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek a többiekkel, valóban az egyik legjobban összerakott és legminőségibb sorozat.

Nekem Sherlock a kedvencem, de Watson is szimpatikus természetesen, és szerencsére az egész "gárdát" bírom.

Tényleg, most gondolok csak bele, hogy sok sorozatban van legalább 1 ember, aki irritál, de ebben szerencsére nincs ilyen, a legtöbb karakter nagyon jó, aki kevésbé még az is bőven a határon belül van.

Mondjuk Magnussen-t (harmadik évad) tényleg kezdtem utálni, de gondolom ez is annak köszönhető, hogy jól játszotta a szerepét az ember és jó volt a karaktere is. Nyilván nem is az volt vele a cél, hogy mindenki őt imádja. :D

De ez a harmadik évad szerintem is kicsit más volt, mint az előzőek. Persze ez is tetszett, csak másmilyen. Én is remélem, hogy a negyedik évad jobban fog tetszeni. Nehéz megfogalmazni, hogy mit hiányoltam belőle, mert az rendben, hogy más volt a légkör, de talán Sherlock különcségeiből vártam volna többet vagy nem is tudom.

(Irene Adler is visszatérhetne majd valamikor, nem akarok túlzott romantikát, de szerintem fantasztikus karakter volt, ahogy pl. Moriarty is.)

2014. febr. 3. 21:08
 8/8 K. Karina K. É. válasza:
Mit is jelent az , hogy TÖKÉLETES ? : A Sherlock című sorozatot jelenti !!!
2014. febr. 5. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!