Olyan romantikus vígjáték (szerűség), ami tééényleg nézhető?
Figyelt kérdés
Pl. Változó szerelem, Őrült, dilis szerelem, A randiguru, Mindenképpen talán, 50 első randi. Tudom, hogy milliószor feltették már ezt a kérdést, de ugye mindig születnek újabb és újabb filmek, és sokszor úgy érzem, már mindet láttam! :D Légyszi, 2000 utáni filmek legyenek. Örök hálám!2014. jan. 8. 16:04
1/8 anonim válasza:
Azt mondják az Időről időre egész jó.
2/8 anonim válasza:
love actually. azt most igy hirtelen nem tudom, hogy 2000 utani-e vagy sem. de azt hiszem, igen :)
3/8 anonim válasza:
Felkoppintva, pont tegnap adták. De az Időről időre és az Igazából szerelem is tényleg jó.
4/8 anonim válasza:
időről időre az jó :) meg a lepattintva sem rossz
5/8 anonim válasza:
Barátság extrákkal
Időről időre
Igazából szerelem
Szilveszter éjjel
500 nap nyár (na jó, ez nem annyira vígjáték, de nálam nagy kedvenc)
Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt
Bridget Jones-ok
Bazi nagy görög lagzi
27 idegen igen
Kémes hármas
Csúf igazság
P.S. I love you
Valentin-nap
Holiday
Zene és szöveg
A bambanő
7/8 anonim válasza:
Férj és férj (2007)
A filmet jelölték a 2007-es Arany Málna-díjjal a Legrosszabb film, Legrosszabb férfi főszereplő, Legrosszabb férfi mellékszereplő, Legrosszabb filmes páros, Legrosszabb női mellékszereplő, Legrosszabb rendező és Legrosszabb forgatókönyv kategóriákban. Díjat végül nem kapott.
Szerintem király :D
8/8 A kérdező kommentje:
Ebből majdnem mindet láttam. :( Köszönöm szépen a segítséget! Várok további ötleteket! :)
2014. jan. 8. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!