Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most csak hiszti lenne, vagy valami próba szerűség?
Mi lányok mindig tudjuk, hogy mit (nem) akarunk. Sokszor viszont félunk, hogy megbántjuk a másikat, azért inkább kodosítunk és ilyenkor jon nagyon jól a "nem tudom mit akarok" mondat. Nem tudom mit akarok = tudom, hogy mit akarok, de megbizonyosodtam róla, hogy sajnos nem te vagy az:(
Nem érdemes az idodet, energiádat, vágyaidat olyan valakire pazarolni, aki "nem tudja mit akar". Tovább kell lépni és esélyt adni arra, hogy megismerkedj valakivel, aki tudni fogja, hogy téged akar :) Mindenképpen jobban jársz.
24/L
Erre még válaszolnál nekem ha megkérlek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Igen tizenéves. Ő 16, én 20.
Sztem tényleg az van amit a másik 24l mond, m igazából elég flegma lett, m alig akar beszélni velem, mondván h nem biztos magába. Sztem ha valaki nem biztos magába, lehet az akárhány éves, az keresi a másik társaságát, h mozduljon valamerre, de ő semmire nem hajlandó. Nem tudom. Ilyennel még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!