Trónok harcából ki a kedvenc szereplőtök?
3 napja kezdtem, és most tartok a 3. évad elején. Kíváncsi vagyok nektek ki a kedvenc szereplőtök illetve ki idegesít titeket legjobban, kit bírtok a legkevésbé.
Kérlek próbáljatok Spoiler mentekesek maradni, köszönjük! :D
természetesen Khaleesi!!
imádom az egész személyiségét, na meg a sárkányai...egyszerűen fantasztikus :D nagyon várom a folytatást.
(u.i.: jól tetted h elkezdted nézni)
A kedvencem Jaime, mivel nagy karakterfejlődésen megy át a sztori folyamán, nagyon emberi karakter, viszont sokan elitélik amiatt amiket tett, pedig ha az ő szemszögéből nézzük, sokszor neki volt igaza.
Akiket nem szeretek, Joffrey, Cersei, meg a sorozatos Stannis akitől néha frászt kapok pedig a könyvben bírtam. Na meg a Freyek
Petyr Baelish és Varys! A hatalmasok játszmájának ők a legnagyobb játékosai, SPOILER Lásd, Petyr szuggerálta azt, hogy Olenna megölje Joffreyt, ő ölte meg Jon Arrynt SPOILER VÉGE Petyr egy senki volt, kb 2 fokkal a parasztok felett, most meg Harrenhal és Sasfészek ura, SPOILER És akár Északot is megszerezheti báb-Sansa miatt, Hódító Aegon?! Ugyan már! Hódító Petyr! SPOILER VÉGE. Lehet sokan utálják őket, mert köcsögök, SPOILER Varys és Illyrio "Targaryen-hadművelet"-éből lehet még valami.SPOILER VÉGE.
Tulajdonképpen Varys a legveszélyesebb, hisz nincs veszítenivalója, én Petyrt meg azért féltem, mert a nagy hatalomhajhászásba belebukhat!
Másik kedvencem Tyrion, a törpe, ami okát már előttem kismilliószor leírták, de nem győzöm dicsérni, hatalmas az arc! Bánatos Edd méltatlanul elhanyagolt karakter, nem értem miért lett kihagyva a sorozatból, ahogy Grenn és Pyp is! Jon, muszály volt másik várba küldened ?! :D
Robert Baratheon volt a legeslegjobb, legeslegvagányabb, legeslegbadessebb uralkodó! Inkább uralkodna Westeros felett ő, mint holmi Dany, Stannis vagy Lannister!
Idegesítő karakterek: -azok, akik szidják Robertet (nincs bajom Daeneryssel, de ez idegesít
-Joffrey
-Daario Naaharis! Utálom, mint a szart! Mikor Dany a közelében van, nem tud racionálisan gondolkodni, gyerekessé válik! Khal Drogot vissza!
Nekem a kedvenceim: Havas Jon, Arya Stark, Barristan Selmy, ser Jorah Mormont, a Véreb, Bronn, Tyrion Lannister (a legjobb) és természetesen a sárkányok anyja.
De mostanában már kezdek szimpatizálni Stannissel és Jamievel.
Akit utálok: Joffrey, Janos Slint, Cersei, és az őrségben van egy tiszt aki nem bírja Jont nem ugrik be a neve, de őt sem csípem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!