Trónok harcából ki a kedvenc szereplőtök?
3 napja kezdtem, és most tartok a 3. évad elején. Kíváncsi vagyok nektek ki a kedvenc szereplőtök illetve ki idegesít titeket legjobban, kit bírtok a legkevésbé.
Kérlek próbáljatok Spoiler mentekesek maradni, köszönjük! :D
Kedvenc: Tywin Lannister - ő az, aki a leglogikusabban gondolkodik, vannak értelmes céljai, tettei.
Idegesítő: a Starkok - féktelenül naivak, a "becsületesség mintaképei", semmi racionális tett.
Főszereplők (mármint aki saját fejezetet kapott a könyvekben) közül a kedvenceim Jon Snow, Ned Stark és Barristan Selmy.
Mellékszereplők közül a Véreb, Tywin Lannister és Bánatos Edd (bár ő a csak sorozatot nézőknek nem sokat mond).
Akit sose szerettem igazán az Catelyn és Sansa Stark, illetve Joffrey.
Kedvencek: Sansa, Arya, Bran, Jaime, Theon, Asha (sorozatban Yara), Reedek, Tormund, Quentyn, Arianne, Dany, Olenna.
Idegesítőek: Joff, Margaery, Robert Baratheon, Stannis, Mel, Selyse, Freyek, Ramsay Snow, Jorah Mormont, Arys Oakheart, Shae, Victarion, Aeron, Pycelle, Lysa Tully sé Robin Arryn.
Khaleesi <3
Kár, hogy elég kevés rész szól róla.
Havas Jon mellett Arya-t kedvelem nagyon, igaz, ezt csak 5 könyv után tudom így kijelenteni, utóbbinak szerintem még komoly tettei is lesznek a maradék 2 kötetben.
Akit meg nem bírok az egyértelműen Joff és Cersei.
Kedvenc: Tyrion, Jamie, Arya és a Véreb
Utált: Cersei, Joffrey, Sansa, Brandon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!