Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Motel c. film mennyire...

A Motel c. film mennyire félelmetes?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk a Péntek 13 elég félelmetes volt nekem

2013. dec. 24. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem ez is az lesz. De inkább a kegyetlenségre megy rá. Ha azt még jobban nem bírod, ne nézd meg. Még a végén félni fogsz a szlovákiai moteloktól. :D
2013. dec. 24. 21:21
 2/5 A kérdező kommentje:
:D
2013. dec. 24. 21:24
 3/5 Nirata ***** válasza:
75%

Jézusom!

Kérlek ne! Könyörgöm ne nézd meg!

Én 6 éve láttam (akkor 14 voltam), és én idióta végig néztem...

Komolyan mondom... Nagyon brutális! Tényleg kegyetlen, elfog a hányinger...

Kíméld meg magad, és ne nézd meg...

grrrrrrrrr

Inkább rakj be egy jó kis mesét :) (jó csak vicceltem)

(:

2013. dec. 25. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire.Igazából egy hatalmas csalódás volt nekem az első része.A második talán egy kicsivel jobb lett.De tényleg ne nézd meg.Nem azért, mert rosszakat fogsz álmodni tőle, hanem mert szar.A feléig nem történik semmi, a végén rájössz hogy csapdába csalták őket, meghalnak és ennyi.Ha félelmeteset akarsz, nézd meg a The Thing-et.A 2011-est.Ez volt eddig a legjobb horror, amit valaha láttam.Végig tapintható a feszültség!
2013. dec. 26. 02:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Az első rész arról szól, hogy egy banda (3 vagy 4 pasi, nem emlékszem pontosan) Amerikából Európába - azon belül Szlovákiába vagy Csehországba utazik... Isznak, csajoznak, szexelni akarnak, egy motelben szállnak meg. Itt kezdődik a baj, szép lassan brutális módon megkínozzák és megölik őket, mert akadnak emberek akik ezért fizetnek. Folyik a vér az üres és őrzött gyárépületben, esnek le a végtagok, ujjpercek, szakadnak az inak... 1 azért túléli és elszökik, a reptéri wc-ben megöli a támadóját.

A másodikban lányok szerepelnek, ott is 1 túléli, mert elegendő pénzt tud felkínálni...

2013. dec. 26. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!