Milyen film a barlang? Elég félelmetes?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 11:17
1/6 anonim válasza:
Attól függ. Ha arra gondolsz, aminek az eredeti címe The Descent, akkor igen, jó is, félelmetes is, ajánlom mindenkinek. Ha viszont The Cave a címe, azt mindenki lehúzza, nem egy jól sikerült darab.
2/6 anonim válasza:
Van a The Descent és a The Cave. Magyarul mindkettő A Barlang címet kapta. a The Descent jófilm, a 2. része is. Inkább idegesítőnek, izgalmasnak, nyomasztónak mondanám mint félelmetesnek. De mindenkinek mást jelent a félelmetes szó. Van aki a Kör-ön is félt. És speciel nagyonnem. a The Cave inkább akciós mint horror, nekem nem is tetszik, max a főszereplő pasi :) a The Descentet ajánlom :)
3/6 A kérdező kommentje:
the descent =Đ elkezdtem, dde még nm történt semmi durva
13L
2012. máj. 13. 11:52
4/6 anonim válasza:
sajnos én is összekevertem a két filmet először :(
5/6 anonim válasza:
Hát az elején nincs úgy semmi, csak az autóbaleset :) mostanra már biztosan megnézted. Tetszett? :)
6/6 anonim válasza:
Én összetojtam magam rajta... Persze moziban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!