Szerintetek a Poltegreist félelmetes film?
Figyelt kérdés
Nem vagyok,egy nagy horror film néző,sőt egy kicsit félek is tőlük.Láttam már párat ami elég félelmetes volt, és nem sokat aludtam utána:).13 éves fiú vagyok és a suliba,mindig piszkálnak,hogy nem merem megnézni a horrorfilmeket.Hát úgy döntöttem,áthívom őket hozzánk,hogy megmutassam nekik, hogy nem félek, sőt olyan filmet akarok ami félelmetes.Szerintetek ez jó lenne hogy megmutassam nekik, és egyáltalán miről szól a film, és mennyire ijesztő?#poltegreist
2012. ápr. 22. 13:44
1/2 anonim válasza:
hát nézd.ez egy elég régi film(1982-es)és amerikai,szóval szerintem nem lehet túl félelmetes.még ugyan nem láttam,de azt hallottam,hogy nem egy nagy szám.viszont szerintem nem ciki,ha megmondod,hogy félsz ettől vagy attól a filmtől.
inkább az ciki,aki ezt annak tartja :)
szerintem nem fogsz tőle félni túlságosan,13 évesen meg ezt még így nem lehet eldönteni,hogy félsz tőlük,mert ennyi idősen én is paráztam,mostmár szeretem őket.
itt van egy leírás,hogy miről szól: [link]
2/2 anonim válasza:
előző vagyok
még annyit akartam mondani,hogy én nem hiszek a szellemekben,szóval alapból nem tartom az ilyeneket félelmetesnek.de ha ezt a filmet most megnézed egyszer nem fogsz belehalni,nyugi.
ja csak 12-es korhatárjelzés van rajta,ne aggódj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!