Az mennyire durva, hogy alvás nélkül non stop még kaja közben is, wc-n is dragon ball z epizódokat néztem 28 órán keresztül a telomon?
Úgy szarozzátok hogy nem láttatok 1 részt se! gratulálok! aki igy szarozza a DB-t AZ A SZAR!!!!!! inkább ezt nézzék az 5 évesek akik még ki se tudják mondani a szex szót mint az éjjel-nappal baszópestet,a nyaló világot,az anyátok köztöt amikbe az van hogy ki,hol,mikor,kivel,hogyan,milyen pózban,mekkora.... és utána ezen vesznek össze. Nem hiába "akar Lacika öngyilkos lenni ha nem látja a Dragon ballt" -[lásd:
[link] ]
nem hiába 40 országba vetítették le(szinkronosan) MINDENHOL NAGY SIKERREL!,nem hiába szinte az egész világon ismerik Son Gokut (a többi országba feliratosan) és nem hiába volt a címlapon: [link]
így igaz!!!
:D
Uhh. Értem én, hogy együgyűek vagytok, DE MIÉRT VAGYTOK RÁ BÜSZKÉK?
Én is végig néztem a Dragon Ball-t, legalábbis a simát és a Z-t, de akármennyire is szerettem kiskoromban, idővel sajnos be kellett látnom, hogy egy egyszerű, buta, silány sorozat, nulla tartalommal.
Elég szomorú, hogy a szórakozás fogalma nálad a Dragon Ball-t és az Éjjel nappal Budapest-et jelenti.
Az meg, hogy sikeres volt egyértelmű, mivel mindenhol vannak kisgyerekek és hozzád hasonló arrogáns prolik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!