Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az mennyire durva, hogy alvás...

Az mennyire durva, hogy alvás nélkül non stop még kaja közben is, wc-n is dragon ball z epizódokat néztem 28 órán keresztül a telomon?

Figyelt kérdés

2013. dec. 22. 20:29
1 2 3
 21/26 Lipton. ***** válasza:
A testvériségről a barátságról és az összetartásról.
2013. dec. 27. 18:48
 22/26 anonim ***** válasza:

Úgy szarozzátok hogy nem láttatok 1 részt se! gratulálok! aki igy szarozza a DB-t AZ A SZAR!!!!!! inkább ezt nézzék az 5 évesek akik még ki se tudják mondani a szex szót mint az éjjel-nappal baszópestet,a nyaló világot,az anyátok köztöt amikbe az van hogy ki,hol,mikor,kivel,hogyan,milyen pózban,mekkora.... és utána ezen vesznek össze. Nem hiába "akar Lacika öngyilkos lenni ha nem látja a Dragon ballt" -[lásd:

[link] ]

nem hiába 40 országba vetítették le(szinkronosan) MINDENHOL NAGY SIKERREL!,nem hiába szinte az egész világon ismerik Son Gokut (a többi országba feliratosan) és nem hiába volt a címlapon: [link]

2013. dec. 28. 13:09
 23/26 anonim ***** válasza:
ezt, a 22-es és a 12-es ugyanaz írta
2013. dec. 28. 13:10
 24/26 A kérdező kommentje:

így igaz!!!

:D

2013. dec. 28. 13:37
 25/26 anonim ***** válasza:
34%

Uhh. Értem én, hogy együgyűek vagytok, DE MIÉRT VAGYTOK RÁ BÜSZKÉK?

Én is végig néztem a Dragon Ball-t, legalábbis a simát és a Z-t, de akármennyire is szerettem kiskoromban, idővel sajnos be kellett látnom, hogy egy egyszerű, buta, silány sorozat, nulla tartalommal.

Elég szomorú, hogy a szórakozás fogalma nálad a Dragon Ball-t és az Éjjel nappal Budapest-et jelenti.

Az meg, hogy sikeres volt egyértelmű, mivel mindenhol vannak kisgyerekek és hozzád hasonló arrogáns prolik.

2013. dec. 30. 18:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Pont azt mondom hogy nem az éjjelnappal bp az "szórakozás", és az oké mert nem várom el hogy mindenki szeresse de úgy meg ne fikázza senki ha nem látta! és nem silány hanem pont az hogy jó,mert rengeteg értelme van!!!!!!!!!
2013. dec. 30. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!