Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az mennyire durva, hogy alvás...

Az mennyire durva, hogy alvás nélkül non stop még kaja közben is, wc-n is dragon ball z epizódokat néztem 28 órán keresztül a telomon?

Figyelt kérdés

2013. dec. 22. 20:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Van akinek tetszik van akinek nem, ennyi :D
2013. dec. 24. 18:53
 12/26 anonim ***** válasza:
Elég Durva! de megértem én is állandóan DBZ-t nézek animaxon,viasaton,indavideón... De megértem hogy az olyan animét ami a Disney filmeket is lenyomta,amiért régebben a gyerekek "tiltakoztak", és a mai 14 évesek nagy része nem is látta a DB-t! hanem helyette ilyen fost néznek amit 10 ÉV múlva ismerni se fognak! szóval megértem hogy mért nézed de azért durva! :D
2013. dec. 25. 18:41
 13/26 A kérdező kommentje:

minden idők legnagyobb animéje!!!

azoknak meg akik leszarozzák azokból hiányzik az az érzékiség ami ezt a sorozatot egyedivé teszi!!

titeket sajnállak... leszarozzátok, de nem látjátok benne azt a csodát ami boldoggá teszi az embert...

az egész története, a tettek, a szereplők minden!!

2013. dec. 26. 11:34
 14/26 A kérdező kommentje:
nameg vége egy részének és nem hagy nyugodni a gondolat hogy vajon mi lesz ebből a helyzetből.. és egyre inkább érdekel addig nézem amíg nem derül ki...
2013. dec. 26. 11:40
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

"azoknak meg akik leszarozzák azokból hiányzik az az érzékiség ami ezt a sorozatot egyedivé teszi!!

titeket sajnállak... leszarozzátok, de nem látjátok benne azt a csodát ami boldoggá teszi az embert...

az egész története, a tettek, a szereplők minden!!"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Eszméletlenül ostoba vagy.

2013. dec. 26. 15:51
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
érzékiség...dragon ball...adatok feldolgozása kérjem várjon...
2013. dec. 26. 17:21
 17/26 A kérdező kommentje:
te hallod mi bajod a világgal hogy itt oltogatsz másokat? rosszat nem mondok neked és itt elkezded...ember veled bajok vannak attól hogy az életed tré ne tedd másét is azzá koccolj már le!!
2013. dec. 26. 20:37
 18/26 Lipton. ***** válasza:

Bizony, a dragon ball nagyon is jó sorozat, aki meg lesz arozza az buta mert nem érti hogy miről is szól.

Én is ha tehetném egész nap nézném, most nézem a dragon ball z-t 3-adjára. 202.résznél tartok. :)

2013. dec. 26. 23:01
 19/26 Lipton. ***** válasza:

Sokkal értelmesebb sorozat mint pl: Barátok közt, valóvilág, és sorolhatnám még

nem ezt kellett volna betiltani hanem a más gyökér műsorokat

2013. dec. 26. 23:03
 20/26 anonim ***** válasza:

"hülye vagy te öcsém"

Akkor most mi van?

Utolsó: Felvilágosítanál, hogy miről is szól? Előre is köszönöm!

2013. dec. 27. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!