Mi a kedvenc animétek és miért?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 12:09
1/4 anonim válasza:
one piece, mert hosszú, érdekes története van és vicces, de nézem méh a naruto shippudent is, a bleachnek meg az attack on titannak meg a végére értem
2/4 anonim válasza:
NARUTO Azért mert ennek az animének van a legnagyobb szíve. Sokan mondják, hogy ez egy sz@r, és hogy csak azoknak ez a kedvence akik nem láttak más animét. Én elég sok animét láttam, nagyon sok tetszett, többen is sírtam, röhögtem, de mindig a Naruto lesz a kedvencem. Szeretem még a Kore wa zombie desu kat, a Watamotet (mert min2 agyhalál :'D) a shingeki no kyojint (mert megható) és a bleacht (mert nagyon jók a szereplők)
Neked melyik a kedvenc animéd???
14/L ^.^
3/4 anonim válasza:
Lovely Complex,mert ennel az animenel kezdtem erdeklodni az ilyesmik irant...
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon sok kedvencem van nekem is.De elsőnek mondjuk a Uta no Prince-samat mondanám ,mert miután ezt meg néztem kezdtem el a többit is.Bár nem mondanám hogy előtte nem néztem őket de nem akkora számban.De a legeslegjobban a D.Gray-mant szeretem.Bocs a kisregényért.
2013. dec. 23. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!