Mi a kedvenc animetek?
Madoka se rosz tény , epic thriller
Nekem a top10em sorrendben :
Code Geass R2
Angel Beats!
Ano Hana
Evangelion 2.22
Mirai Nikki (TV)
Tengen Toppa Gurren Lagann
Bakuman
Shiki
Claymore
Mahou Shoujo Madoka★Magica
Dragon Ball, Yu yu hakuso, Ragnarok the animaton, Slayers, High school dxd, Sword art online, Ichiban ushiro no daimaou, Soukou no strain, B gata h kei Death Note, Bújj bújj szellem. Hasonló jó történettel rendelkező animék.
Sorrendet nehéz állítani.
Nekem tetszett a sao nehéz sorrendet állítani olyat nem nézek ami nem tetszik.
Véletlen a pont 10 nem akarok hosszú listát írni.
Most néztem ahol sokan letöltötték saot egyetlen rossz kritika sincsen saohoz csak neked nem tetszett.
Mindekinek a top ban van.
Elég noname oldalt nézhetsz , szarrá szedtük aa-s kommenteket , ilyen narutos vér pisták tolatják rá vélemény nélkül a 10est . Első 2 jó rész után csalódás lett , mindenben , nem véletlen csúszott akkorát MAL-on is .. bár a 8.30 környékét még mindig erős túlzásnak tartom .
De ne veszekedjünk erről elégé off így is .. te szeretted , az én szememben meg egy szeméthalmaz volt és 2012 legnagyobb animés csalódása .
Na mindegy nem vagyunk egyfomák mindenkinek más jön be azért még nem kell másokat leszólni utálni, mert nem azt szereti mint te vagy épp kedvenc animéje lesz a sao. Szerintem reális a pontozás. Mindenki más értéket látnak benne mint te vagy én. (Részemről is elég ennyi.)
on visszza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!