Mi a kedvenc animétek? Tudtok róla mesélni?
Hát én rengeteg animét szeretek, és sajnos nincs kedvencem, mert akkor túl sok lenne belőle de azért írok egy párat :D
Free
Uta no prince-sama
naruto
Kaze no Stigma
Code Breaker.... stb :D És neked?
Kedvencen: Death Note
Ez arról szól, hogy a halálistenem egy halállistával tudnak gyilkolni embereket és egyszer ez a lista leesik az emberek világába, ahol Yagami Light rábukkan és...
előző vagyok
de még szerkesztem öket sok nincs benne
Gintama
mert paródia, dráma, komédia, harcos, mindennek a keveréke, és nem összevisszaság, mint a legtöbb esetben, hanem pontosan jól van adagolva minden.
Adott egy világ, amikor is a 19. században az amanto (űrlények) megszállták a világot. Így minden olyan, mintha napjainkban lenne, csak jellemző a modern technika mellett a 19. századi élet is.
Adott a főszereplő Gintoki, nehéz és fájdalmas múlttal, aki elfogadva a múltban történteket a jelenben képes élni. Adott hozzá még két másik főszereplő; Kagura, akinek szintén nem a legvidámabb gyerekkora volt, és a sorozatban talán a legértelmesebb karakter Shinpachi, de rá senki sem figyel.(haha:D)
Ők a leginkább főszereplők, de a sorozat eddigi 265 részében elég sok a karakter, és mindenki mindig visszatér, nem lesznek elfelejtve. Mindegyik karakter egyedi, egyedi múlttal, és kinézettel.
A grafika jó, 2006-os, az értékelése is jó, itthon nem a legelterjedtebb, de szerintem ez a legjobb. A zenék közül szinte mindegyik a kedvencem, nem csak az op és ed, hanem az aláfestő zenék is. Ajánlom mindenkinek:)
Nekem a kedvenc animém a Shingeki No Kyojin( Attack on Titan)
Röviden arról szól, hogy az emberiséget régen megtámadták az óriások, így az emberek kénytelenek voltak falakat építeni(3 fal lett).
[kezdődik a történet]. Az emberek elkényelmesedtek, bíztak a falakban, de egyik napon megjelent egy hatalmas izzó óriás, aki átrúgta a falat, így a többi be tudott jönni, és elkezdték felfalni az 1. fal mögötti embereket, a főszereplő (Eren) édesanyját is.(ekkor Eren 10 éves volt).
Később beállt a katonasághoz (a másik 2 főszereplővel) Arminnal és Mikasával.
Végeztek a kiképzéssel, és rögtön a csatatérre kerültek.
Többet nem mesélek róla, mert ha eddig tetszett, és még nem láttad akkor nagyon ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!