Melegek közül aki látta a Coming Outot, hogy tetszett?
Figyelt kérdés
Olvastam a fanyalgó kritikákat, és bár a koncepcióval nincs bajom, de a történet kivitelezését magam is eléggé ízléstelennek tartom. Igazából az érdekelne, hogy a meleg nézőknek (akik látták is már a filmet), hogy tetszett? Voltak benne sértő poénok?
Szia, nekem nagyon tetszett, vicces, és szórakoztató film. Azt gondoltam a mozi teli lesz melegekkel, de nem így volt. Gyerekes családok mentek, meg fiatal párok. Kicsit vicces volt hogy a párommal vettem a jegyet, de az eladó még csak nem is mosolygott.
19/F meleg
2013. dec. 18. 07:41
2/5 anonim válasza:
és mégis miért msolygott volna? :D vagy rátok volt írva, hogy geyütt vagytok? :D
2013. dec. 18. 10:28
3/5 anonim válasza:
tegnap láttam, és jó, vicces szerintem, csak itthon kicsit elhamarkodott volt ilyen filmet csinálni... egy elfogadóbb országban inkább oké, de itt. :/ 21/L meleg
2013. dec. 18. 12:58
4/5 anonim válasza:
A rossz kritikák után nagyon rossz/sértő filmet vártam, de meglepetésemre nagyrészt jó poénok voltak benne, sokat lehetett nevetni. Jó film volt, persze a melegek többnyire nagyon melegesek, de azért nem túloz annyira. Sértő poén nem nagyon volt, persze biztos lesz aki magára veszi, én nem tettem. Sőt szerintem sok dolgot egész jól bemutatott meleg szempontból (házasodás, gyereknevelés, tüntetés, atrocitások, homofób szomszéd aki átértékeli a dolgot, stb.), ami elgondolgodtathatja az embereket, vagy legalább beszélnek róla. Érdemes megnézni, ne higgyetek a kritikáknak feltétlen, sokan úgy fikázzák, hogy nem is látták. Ja és nem is a gázolástól lesz hetero hanem egy 'varázslattól'. Mi többen néztük melegek, de mindenkinek tetszett.
2013. dec. 18. 22:01
5/5 anonim válasza:
Szerintem is rendben van, nincs benne semmi, amin meg kellene sértődni, csak bizonyos körök már előre eldöntötték, hogy ha melegből hetero lesz, akkor az homofób. Ez viszont csak egy rossz előítélet. Persze lehet úgyis értelmezni, de az az értelmezés már nagyon erőltetett. Lehet sok szempontból kritizálni, de aki tudja, hol él, és nem csak a maga kis balliberális közegébe van bezárkózva, az tudja, hogy ennél jobbat ma Magyarországon nem lehetett volna csinálni meleg témában. Szóval szerintem elég jól el van találva.
Az meg teljesen őrültség, hogy a "meleg közösség" kiakadt volna a filmen. Szó sincs róla. Néhány szerepét túljátszó balliberális aktivista csinálja a balhét, a stábban is volt egy csomó meleg, akik büszkék a filmre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!