A Vasember 3-ban kinek hogyan tetszett a "Mandarin-féle csavar"?
Én nem olvastam a képregényeket, és nekem nagyon tetszett ez a csavar, szétröhögtem rajta magam :D
És szerintem jobb volt így, mert a Marvel/DC filmek igyekszenek valóságszerűbbek lenni, ezért kellett pl. Bane-t és Rozsomákot is átalakítani.
Nekem 2013-ban a legnagyobb filmes csalódás volt a vasember 3. A marvel filmek közül egyedül csak a hihetetlen hulk volt szerintem rosszabb, mint ez. Én a mandarin miatt vártam a filmet, hiszen ő a legnagyobb képregényes ellenfele a vasembernek, aztán jött a csavar, és azon gondolkodtam, hogy kimegyek a moziból, végül nem tettem, habár semmiről sem maradtam volna le, hiszen a film kb 5 perces fináléja inkább röhejes volt, mint látványos vagy izgalmas. Szerintem a film úgy ahogy van egy katasztrófa volt, mert alig van benne akció (ha a repülőgépeset nem számítjuk, akkor talán 15 percnyi-se) és
nem értem, hogy a beleinvesztált 200 millió dollár hová tűnt, hiszen a 190 milliós tűzgyűrűben sokkal több és messze sokkal látványosabb akciók voltak. Szerintem a történet is súlytalan volt, a valódi fő gonosz pedig szintén röhejes. Amúgy azt se értem, hogy miért pont killiant tették fő gonosznak, a vasember képregény tele van nála sokkal kreatívabb és érdekesebb gonoszokkal, mint pl a vörös dinamó, radioactive man vagy a szellem. Szóval egyet értek veled, nagyon rossz volt ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!