Lesz Vasember 4? És ha Tony Starknak kivették azt a mágnest a melkhasábol akkor hogy használja a páncélját? Ugyanis azt írták hogy a bosszuállók 2-be benne lesz de akkor hogy?
Istenkém, itt egyedül a 3# kommentelőben látok valami értelmet.
2: nézz utána, mielőtt okoskodsz. lehet hogy te úgy hiszed,de igenis lesz páncélja, amibe alapból lesz ARC-reaktor beépítve, pl Mk.42 is működött úgy hogy Tony nem volt benne. És mellesleg számoltam a moziban,hány páncél pusztul el,csak 37-39 volt összesen, nem néztem mostanság, nem emlékszem. de tudom, hogy nem 42. Nem azt mondja, felszámolja, hanem hogy "kicsit redukálom(csökkentem) a létszámot" :)
Válasz a kérésedre még: A Bosszúállók 2-3-ra még van szerződése és a két film közéakarnak még egy vasember 4-et is, RDJ-vel vagy nélküle, de lesz.
Nem tudom aktuális-e még, vagy nem...
Nem tudom azt sem ki hogy van ezzel,de ha lecserélik RDJt, én nem nézem :/
Kedves második válaszoló!
Engedelmeddel beleszólnék. Te tiszta hülye vagy!! Először is a páncél nem "bűb" volt ,hanem báb ,másodszor pedig a bőre alá épített mindent??!?! Igazán megvillogtattad a fantáziádat ,de azért ezt nem érezted egy picit túlzásnak? :D A végén bejelentette újra ,hogy Ő vasember. Igen.. ő volt és ő is lesz. Ez csak egy egyszerű kijelentés. :'D
A bosszúállók 2-ben biztos benne lesz, hiszen szerződése van rá. Vasember 4-ről semmit nem tudok.
A Tony testében levő ARC reactor meg a páncél 2 külön világ. Tehát a páncélokat egy 2. ARC reactor működtette, ami közvetlenül a páncélban volt (ha megfigyeled, lehet látni, hogy az egy 2.). Attól, hogy már nincs a testében, simán használhatná a páncélt.
Amúgy meg egyik hozzászóló írta, hogy kb. 39 páncélt pusztított el, plusz az, ami az 1. filmben elpusztult (amivel kijutott a barlangból, az volt a mark I). Tehát maradt kettő, elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!