A bosszúállók c. filmben, Thor miért nem töltötte föl a Vasember páncélját?
Figyelt kérdés
Mikor az elején az erdőben harcolnak, és Thor valami villámokat szór Vasemberre, akkor mondja a páncélja, hogy 400 százalékos töltöttség.
És a film végén meg ugye Vasembernek lemerül az aksija, és miért nem kéri meg Thort, hogy megint "töltse föl"?
2013. okt. 28. 18:57
1/12 anonim válasza:
Miféle választ vársz egy ilyen kérdésre?
2/12 A kérdező kommentje:
Esetleg valakinek valami ötlete lenne-e erre. Ilyen kérdéseket várok.
2013. okt. 28. 19:15
3/12 A kérdező kommentje:
*válaszokat
2013. okt. 28. 19:15
4/12 anonim válasza:
Biztos kifogyott az arambol o is.
5/12 A kérdező kommentje:
De ő neki nem saját magából jöttek a villámok, hanem a botjával csinálta őket.
2013. okt. 28. 19:24
6/12 A kérdező kommentje:
*kalapácsot akartam írni, nem tudom mi van ma velem....
2013. okt. 28. 19:34
7/12 anonim válasza:
Egy buta blockbuster filmről beszélsz. Száz és száz hasonló hibát lehetne találni benne.
Amúgy, ha feltöltötte volna, akkor kevesebb lett volna feszültség, így az IMDB-n egy tizeddel rosszabb ponton állna, és 2-3 millió dollárral kevesebbet hozott volna.
8/12 A kérdező kommentje:
na látod, erre nem is gondoltam... :DD
2013. okt. 28. 19:55
9/12 anonim válasza:
nekem nagyon tetszett ez a film, attól eltekintve, h szinte semmi értelme nem volt, de a látvány ott volt a szeren.
10/12 anonim válasza:
számomra ez egy vígjáték volt, amiben Hulk mindenkit és mindent lezúz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!