Valaki elmesélné nekem, miről szól a Hívatlan vendég c. film?
Ha felkeltette az érdeklődésedet, miért nem nézed meg??
Lőjük le a poént...? Akkor téged mégse érdekel ez a film.
Szerintem a leírását ő is meg tudja keresni a neten, és szerintem a mi véleményünkre és elmesélésünkre kíváncsi a kérdező.
Személy szerint nekem az egyik kedvenc filmem a hivatlan vendég. A főszerepben Anna-t ismerhetjük meg, akinek tragikus módon meghalt az édesanyja, amit nem tudott feldolgozni, és öngyilkosságot próbált elkövetni. Egy év múlva a pszichiáter kiengedte az elmegyógyintézetből, hogy hazamehessen az apjához, ahol megismerkedik édesapja új barátnőjével, aki az anyja ápolónője volt. A nővérével úgy gondolják, hogy a nő ölte meg az édesanyjukat hogy ily érhesse el, hogy az apa szingli legyen. Nyomozásba kezdenek, de minél közelebb kerülnek az igazsághoz, annál jobban kezdi Annát megrémíteni az igazság, és kezd beleőrülni az egészbe. Emellett még az édesanyja is kísérti. Az egyetlen szemtanú aki tudja, hogy mi történt, a lánynak a barátja volt, aki tragikus módon meghalt mielőtt még elmondhatta volna az igazat a lánynak. A két testvér talál egy cikket az interneten egy Mildred Camp nevű pszichopata nőröl, aki családokba furakodott be és megölte a férj gyerekeit. A fejükbe veszik, hogy Rachel igazából Mildred Camp és a nő pechére egy hasonló gyöngysor miatt a gyanújuk beigazolódott. Tudták, hogy csak idő kérdése, és Rachel el akarja őket tenni láb alól. Miután az apa elutazik, és ők hárman maradnak a lakásban megkezdődik a móka, és a játék az életért. De sajna Rachel húzza a rövidebbet. Utána megérkezik az apa és kiderül a történet igazi csattanója amitől nekem az állam leesett.
Egy jó kis pszichothiller ami elgondolkoztatja az agyat, és bemutat egy olyan betegségfajtát/fajtákat amelyek bárkivel megtörténhetnek.
Remélem tetszett a leírás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!