Ehhez hasonló filmeket mondanátok?
Olyanok érdekelnének mint az Árva, Árvaház, Hívatlan vendég.
Nagyon tetszenek ezek a filmek. Nem muszáj, hogy gyerek szereplők legyenek benne csak ezekhez hasonló thriller, horror vagy bármi. A véresek nem érdekelnek, mert az gagyi.
"A véresek nem érdekelnek, mert az gagyi."
Hanyagoljuk már ezeket a kőkemény érveket "mert gagyi". Én sem szeretem a véres darabolós horrorfilmeket,de ha azzal érvelek,hogy "mert gagyi",akkor senki az égvilágon nem fog komolyan venni,legfeljebb megmosolyog.
Egyébként az első két filmet nem láttam,de ha a hívatlan vendék tetszett,akkor az eredeti is biztos fog,A két nővér. Nyomasztó filmnek ajánlom a Yogen(előérzet) című filmet,a legnyomasztóbb,amit valaha láttam. "Gyengébbnek" pedig a Sötét vizet. Utóbbi két filmben gyerekek vannak középpontban ilyen-olyan módon.
Jó thriller/akció még az I saw the devil,de nem tudom,mennyire felel az meg az elvárásaidnak.
Remélem azért valamennyit segíthettem.
*hívatlan vendég
Elírtam az előbb :)
Köszönöm :)
Aki tud még ilyen filmeket, az írhat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!