Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a jobb? Dragon ball...

Melyik a jobb? Dragon ball vagy Naruto?

Figyelt kérdés

A Dragon ball-hoz tartozik: Dragon ball, Dragon ball Z, Dragon ball GT és a movie-k

A Narutohoz tartozik: Naruto, Naruto Shippuuden és a movie-k

2013. dec. 15. 21:10
1 2
 11/20 chilliboy ***** válasza:
Én néztem mind a kettőt... A Dragon ball jó, de mindig az van, hogy erős ellenfél, erősebb, szinte lehetetlen elpusztítani.. A Naruto az jobb, mert az valahogy értelmesebb... Én a 0-10 farkú szörnyekért odavagyok!
2013. dec. 20. 18:38
 12/20 attila58ful HD válasza:
88%
dragon ball
2013. dec. 21. 19:01
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Narutoooo <3333
2013. dec. 22. 13:48
 14/20 Ingrados ***** válasza:
Naruto sokkal jobb szerintem
2013. dec. 22. 16:26
 15/20 anonim ***** válasza:

Naruto

Amugy nem ertem mit sirnak az emberek hogy mostanaban Narutoban sok a harc... eddig az volt a baj hogy sok a filler... dontsetek mar el mit akartok... egyebkent ez most egy haboru.. a 3. shinobi haboru.. nehogy mar 5 resz alatt lemenjen. Gondolom ez a vege a Shipuuden-nek. azert csinaltak ilyenre.

2013. dec. 24. 04:08
 16/20 anonim ***** válasza:

egyértelműen a dragon ball

nem kell natúró

2014. jan. 7. 20:33
 17/20 genkidama1314 válasza:

Én mind kettőt szeretem! Viszont én mégis a Dragon Ball-t tartom jobbnak!

1.Szerintem a főbb karakterek szerethetőbbek a Dragon Ball-ban! Az hogy a Dragon Ball-t ennyire szeretik egyrészt ez Son Goku miatt van, egyszerűen egy jobban szerethető karakter mint Naruto! Őt tényleg lehet példaképnek tekinteni! Narutó is egy jó karakter,félre értés ne essék,csak én nem kaptam annyi önbizalmat Naruto cselekedetei után, mint mondjuk Gokutól!

2.Figyelembe kell venni hogy a Dragon Ball jóval régebben jött ki mint a Naruto (mégis úgy érzem a harcok látványosabbak mint a Narutóban)

3.Azért szídni mert nem annyira jó a story a Dragon Ball-nak, hát egy olyan animében ami tényleg csak a harcra fokuszál,Toriyama nem is akarta ezt máshogy, nekem teljesen megfelel ez a story is!

4.Ki nem szarja le hogy a karakterek nem gondolkodnak fél részen át hogy hogyan üsse meg a másikat, meg hogy a másodperc tört része alatt 5 részen át visszaemlékeznek! Ilyen szerencsére a Dragon Ball-ban nincs!

2021. febr. 24. 01:17
 18/20 anonim ***** válasza:
A Naruto jó de a Dragon Ball-nál soha nem fog létezni jobb anime
2022. márc. 21. 14:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem kérdés hogy a dragon ball
2022. jún. 13. 22:24
 20/20 Thunderfairy ***** válasza:
A dragon ball. Azokban az időkben egy havewrral éveken át, edzettem azért hogy olyan erős legyek mint a Dragon ball karakterei. Fejemben lejátszot küzdelmekkel. de jó volt úgy edzeni hogy elhitte az ember valóságnak olyanyira hogy becsültűk fel a haverral a harci erőnket. Úgy mint az animében van. Ezzel szemben Naruto esetén pár rész nézés, az is csak részletekbe szinte.
2022. szept. 24. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!