Szerintetek melyik sorozat a jobb? Dragonball vagy Naruto?
írjatok indokot is, de megkérek mindenkit, hogy ne szarozza, meg ne fikázza le egyik sorozatot se, csak írja le, hogy melyik, és hogy miért jobb.
köszönöm
Kiskoromban nagyon szerettem a Dragon Ballt, amikor az RTL klub levette a műsoráról hiányomban kártyákat gyűjtöttem. Nekem tetszett, a püfölős animékben mindig láttam ötletet. (A DB együtt ment a Sailor Moonnal annak idején, és a lány osztálytársaim mind azt favorizálta, én voltam csak az örök kivétel, akinek nem a Hold Tündér jelentette az álmokat, hanem Songoku. :D
Mostanában bár lenne lehetőségem nézni a rajzok már nem igazán tetszenek, így hanyagolom. Viszont vicces volt, és kellően izgalmas.
Nem tudom mennyi filler volt benne, de a Narutoban rengeteg van, és élvezhetetlenné teszi a sorozatot. A 220 résznyi alap Narutoban vagy 80-90 rész egymás utáni filler van, bár önmagukban megállják a helyüket, gagyik a történethez képest. Viszont az alap nekem tetszik. Nekem kifejezetten hiányzik, hogy nincs annyi verekedés benne, mint amennyit igényelnék.XD De érzelmeskednek itt-ott, ami jó pont.
Mindkettő nagyon hosszú sorozat, a Naruto még megy is. Bele akarsz valamelyikbe kezdeni?
Ezt kérdezni kell ? DRAGON BALL!!!!!!!! :-)
persze kinek a pap kinek a papné lánya másvalakinek meg a papné lányának a barátnője ja-ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!