Kedves 3. kommenetlo Naruto NEM MESE!!!HANEM ANIME
Kedves kerdezo nekem Naruto sokkal jobban tetszik
2013. márc. 16. 13:25
12/15 anonim válasza:
Songoku és társai egyértelműen!!
2013. máj. 16. 23:44
13/15 anonim válasza:
Kedves egybegyûltek! :) a Naruto és a DB erõviszonyai nagyban eltérnek. Goku simán verné Naruto legeslegerõsebb formáját is de nem ez a lényeg! Mindkettõ nagyon jó anime, nálam osztoznak az 1. helyen. A DB látványos harcai, a különféle hang- és fényeffektek és még sokminden más tette a legjobb animévé a világon. A Naruto (shippuuden) jelenleg is tart, itt is szintén látványosak a harcok, több lényeges pontja is van egyszerre a történetnek (itt gondolok Killer Bee és Sasuke harcára, aki Naruto legjobb barátjából az ellenségévé vált, míg Bee a barátjává és az edzõtársává aki szintén jinchuuriki. vagy a nagy nindzsa háborúra, ahol a korábban legyõzött ellenfelek és barátok visszatérnek a halálból ellenségként.), érdekes harcok vannak benne és sokminden köti a valósághoz mind2 animét. Egyszó mint 100: Egyformán jó mind2 anime érdemes nézni ezeket.
2013. dec. 20. 12:00
14/15 anonim válasza:
Szerintem is mindkettő a maga módján jó.Azt tény,hogy a sima Naruto a DB felturbózott jobban megtervezett változata.(Azért mert az alkotó is ezen nőt fel és nagyon szerette, gondolom innen merített.)
Ezen most senki ne háborodjon fel !
A Naruto szerintem azért 1 fokkal jobb mint a DB.
Csak így mellékesen megjegyezném,hogy SonGoku nem tulajdonított olyan nagy érzelmeket a családja felé simán elhagyja őket az anime legvégén, el sem köszön tőlük,meg kicsit debil és túl sokat huzzák a feszültséget.
A Naruto meg ennek az ellenkezője,bár ott is van némi erőltetettség.
Remélem kérdező már a shipuddenél tartasz és élvezed :)
2014. jan. 7. 14:38
15/15 anonim válasza:
Hàt nem tudom. A dragonball szerintem elèg unalmas fõleg hogy mindenki csak "lèzert lõ" különbözõ szìnben. A Narutonàl nincs jobb anime az is biztos. Egy: Mindenkinek meg van a sajàt egyedi kèpessège ( szem technikàk, nara klàn, gaara homokja stb.) Kettõ: A törtènet vàltozò nem monoton. A harcokat eszmèletlenül jòl megcsinàltàk :) Ès Hàrom: Nagyon komolyan megcsinàltàk a karekterek egymàshoz füzõdõ kapcsolatàt. Èn csak ajànlani tudom mindenkinek aki szereti az animèt ès mèg nem làtta a narutòt. Èn màr vagy hàromszor kezdtem ùjra az elejètõl anyiraaaaaaaa jòòó :) :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!